Geçiş garantili köprü ve otoyol ücretlerine yerel seçimin ardından kur zammı yapılacağı öğrenildi.

DEVLETİN EN ÜST MAKAMINDAN "HATA" İTİRAFI

Şırnak'ta konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aramıza girmek isteyenler oldu, bu bölge ile bağımızı kesmek istediler. Devletin hataları elbette olmuştur" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Şırnak'ta konuştu: Devletin hataları elbette olmuştur Erdoğan, Şırnak'ta konuştu: Devletin hataları elbette olmuştur

"TÜPÇÜ'YE MİLLİ PİYANGOYU VERDİLER"

İzmir Ödemiş’te halk buluşması yapan Özgür Özel, “Bir milli piyangomuz vardı onu da tüpçüye verdiler, o da artık bu vatandaşa çıkmıyor” dedi.

Özgür Özel: Bir milli piyangomuz vardı onu da tüpçüye verdiler Özgür Özel: Bir milli piyangomuz vardı onu da tüpçüye verdiler

"BAKANLIK, İBB'NİN TAŞERONU OLDU"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, devrettiği metro hatlarının parasını önceki dönemlerde en az 15 yılda keserken, kendilerinden 10 ayda alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na tepki gösterdi. İmamoğlu, "İBB'nin taşeronu durumuna düşmüştür bakanlık” edi

Ekrem İmamoğlu'ndan ayrımcılara ders niteliğinde yanıt! "Etnik kökeni şu bu yok! Hepsinin yeri başımın üstü" Ekrem İmamoğlu'ndan ayrımcılara ders niteliğinde yanıt! "Etnik kökeni şu bu yok! Hepsinin yeri başımın üstü"

ERDOĞAN'IN İMZA BAHANESİ ORTAYA ÇIKTI!


AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sefaköy-Beylikdüzü Metro projesini imzalamama bahanesi ortaya çıktı.  Verdiği soru önergesiyle AKP’den "Yolcu sayısı" yanıtını alan CHP'li Turan Taşkın Özer, "Açıkça yalan söylüyorlar" dedi. Özer, yolcu sayısının istenilenin kat be kat üstünde olduğunu açıkladı.

Erdoğan'ın Sefaköy-Beylikdüzü Metro projesi'ne imza atmama bahanesi ortaya çıktı! "Açıkça yalan söylüyorlar" Erdoğan'ın Sefaköy-Beylikdüzü Metro projesi'ne imza atmama bahanesi ortaya çıktı! "Açıkça yalan söylüyorlar"

MAL VARLIĞI SORUSUNDA ALLAH'A SIĞINDI

AKP’nin Ankara Büyükşehir adayı Turgut Altınok, mal varlığını istediği zaman açıklayacağını belirterek, “Mal bizim değil Allah’ın, biz emanetçiyiz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, da Altınok’a, “Herhalde dairelerini saymakla meşgul” eleştirisi getirdi.

CHP Lideri Özgür Özel de tüm partisinin tüm adaylarına mal varlığını açıklama talimatı verdi.

KURUM, DANIŞMANLARINI DA DİNLEMEDİ

AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum, danışmanlarının 'bu konuya girmeyin' diye uyardığını belirterek Kent Lokantalarını yine küçümsedi. Kurum, "11 tane açmışlar iki gece de 39 ilçeye açarız" dedi.

Danışmanları da uyarmış! Murat Kurum yine Kent Lokantaları'nı küçümsedi Danışmanları da uyarmış! Murat Kurum yine Kent Lokantaları'nı küçümsedi

DEMİRTAŞ'TAN KÖTÜ MUAMELEYE REST

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, onur kırıcı şekilde yapılan üst araması uygulaması gerekçesiyle aile, avukat ve milletvekili görüşlerine çıkmama kararı aldı.

DEM Parti'den Demirtaş açıklaması: Dayatmayı reddediyoruz DEM Parti'den Demirtaş açıklaması: Dayatmayı reddediyoruz

PARA SAYMA TARTIŞMASI

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satım alımı ile ilgili video nedeniyle eski CHP  İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ve İBB CHP Meclis Üyesi Fatih Keleş ifadeye çağrıldı.

BEŞİKÇİOĞLU FETÖ KUMPASINI ANLATTI

CHP'nin Ankara Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu, hakkındaki uyuşturucu iddiasının Gezi Direnişi ardından FETÖ'nün yaptığı bir kumpas olduğunu ifade etti. Beşikçioğlu, "Annem 6 ayda kahrından gitti. Böyle bir şey hiçbir zaman olmadı" dedi.

Erdal Beşikçioğlu, FETÖ'nün 'uyuşturucu' kumpasını anlattı! "Gezi'nin faturasıydı" Erdal Beşikçioğlu, FETÖ'nün 'uyuşturucu' kumpasını anlattı! "Gezi'nin faturasıydı"

EROS'UN KATİLİ SERBEST

İstanbul’da bir sitede “Eros” isimli kediye işkence ederek katleden İbrahim Keloğlan’a iyi hal indirimi uygulanarak 2 yıl 6 ay ceza ile yurt dışına çıkış yasağı verildi.

ÖSYM'NİN CEBİNE 1 MİLYARDAN FAZLA PARA GİRDİ

ÖSYM'nin Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek adaylardan elde ettiği sınav ücreti toplam 1 milyar 558 milyon 609 bin 875 TL oldu

ŞENGÖR İSTANBUL'UN FELAKETİ TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞI OLUR DEDİ

Yer bilimci Celal Şengör, olası İstanbul depreminin ardından Türkiye'nin bağımsızlığını kaybedebileceğini söyledi. Şengör, " Çünkü Türkiye'nin ekonomisi, Türkiye'nin bilgi ve becerileri bu depremin altından kalkmaya yetmeyecektir" dedi.

Celal Şengör:  İstanbul depremi, Türkiye'nin bağımsızlığını kaybetmesiyle neticelenebilir Celal Şengör: İstanbul depremi, Türkiye'nin bağımsızlığını kaybetmesiyle neticelenebilir

SİGARA TÜKETİMİ ARTTI

Dünyada düşüşe geçen sigara satışları Türkiye’de son 10 yılda yüzde 50 oranında arttı. Türkiye’de 2023 yılında sigara satışı yüzde 17.7’lik artış göstererek 137,4 milyar adete ulaştı.

GARİPOĞLU TARTIŞMASI 14 YILDIR DEVAM EDİYOR

İstanbul'da 14 yıl önce Münevver Karabulut'ı katleden Cem Garipoğlu'nun ölümü hala tartışma konusu. Bilirkişi, Garipoğlu’nun otopsi görüntülerini inceleyecek. Karabulut ailesinin avukatı, sonraki aşamanın Garipoğlu'nun mezarının açılması olacağını söyledi.

Münevver Karabulut cinayeti: Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Münevver Karabulut cinayeti: Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?

BOZAYILAR UYUYAMADI

Türkiye'de yaygın popülasyona sahip bozayılar, doğal yaşam alanlarının insanlar tarafından daraltılması ve küresel ısınmanın etkisiyle yılın en soğuk mevsimini kış uykusuna yatmadan geçiriyor.