Özgür Özel Ankara'da söz aldı

CHP lideri Özgür Özel, başkentte konuştu. Özel, seçim için “Büyükşehir Belediye Başkanlık artık bitti. O yarışın sonu belli." dedi.

Öte yandan Özel, "Mansur Yavaş kazanırsa su faturalarını teröristler getirecekler" söylemi için, "O yalanı atan Süleyman Soylu tarih oldu”  ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'den "Ankara" mesajı: "Yarışın sonu belli" Özgür Özel'den "Ankara" mesajı: "Yarışın sonu belli"

Özel: Erdoğan, 'Siz mağdurun tarafında olabilirsiniz. Biz katilin tarafındayız' dedi Özel: Erdoğan, 'Siz mağdurun tarafında olabilirsiniz. Biz katilin tarafındayız' dedi

***

Erzincan'da bir ihmal daha ortaya çıktı

Erzincan'ın İliç’teki siyanürlü maden faciası soruşturmasında tutuklanan mühendis Kaan Murat Akpolat'ın verdiği ifadede, 111 kez denetim yapıldığını ifade eden Murat Kurum’un aksine "Bakanlık tarafından denetim görmedim" dedi.

CHP'li Şahbaz, İliç'e gitti! "Bu normal bir toprak kayması değil" CHP'li Şahbaz, İliç'e gitti! "Bu normal bir toprak kayması değil"

Ekoloji örgütleri, İliç’in sorumluları hakkında suç duyurusunda bulundu Ekoloji örgütleri, İliç’in sorumluları hakkında suç duyurusunda bulundu

***

İmamoğlu, rakibi Kurum hakkında konuştu

İBB Başkanı İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da 14 ilçede çok iddialı olduklarını söyledi. İmamoğlu diğer ilçelerde ise yarışın eşit gittiğini belirtti. "Erdoğan oy vermeyeni cezalandırıyor mu?" sorusuna "Bal gibi cezalandırıyor" yanıtını veren İmamoğlu, Murat Kurum hakkında ise "Allah herkese böyle bir rakip versin" yorumunda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: "14 ilçede çok iddialı konumdayız" Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: "14 ilçede çok iddialı konumdayız"

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un sözlerine tepki : "Utanmadan Gazze edebiyatı..." İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un sözlerine tepki : "Utanmadan Gazze edebiyatı..."

***

Kürt seçmenler İstanbul'da ne yapacak?

Araştırmacılar, ittifak ve işbirliği uygulamalarının muhalefet partilerinde sonlandırılmasına rağmen bu partilerin seçmenlerinin Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğini düşünüyor. Kürt seçmenlerin tercihlerine vurgu yapılan değerlendirmeye göre, Ekrem İmamoğlu, bu kesimden en az yüzde 40 oy alıyor.

Rawest Araştırma açıkladı: DEM Parti oylarının yüzde kaçı İmamoğlu'na gidecek Rawest Araştırma açıkladı: DEM Parti oylarının yüzde kaçı İmamoğlu'na gidecek

***

Altınok'tan bir gaf daha...

AKP ve MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, başkentte iki yıldır kullanılan 'Kantin Kart' uygulamasını vaat etti.

Mansur Yavaş'tan AKP'li Altınok'a emekli maaşı tepkisi: Babanızın malını vermiyorsunuz Mansur Yavaş'tan AKP'li Altınok'a emekli maaşı tepkisi: Babanızın malını vermiyorsunuz

Son Ankara anketi: "Mansur Yavaş, AKP'li Altınok'un önünde" Son Ankara anketi: "Mansur Yavaş, AKP'li Altınok'un önünde"

***

İstanbul'da seçim anketleri ne durumda?

MetroPOLL Araştırma'nın Kurucusu Özer Sencar, yerel seçimlere ilişkin yaptığı araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Mansur Yavaş'ın Turgut Altınok'un 14 puan önünde olduğunu söyledi. Cemil Tugay'ın İzmir'de rahat bir şekilde kazanacağını kaydeden Sencar, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu ifade etti.

Metropoll anketi: İstanbul’da İmamoğlu mu, Kurum mu önde? Metropoll anketi: İstanbul’da İmamoğlu mu, Kurum mu önde?

"AKP'nin oylarında düşüş, CHP'de yükseliş var" "AKP'nin oylarında düşüş, CHP'de yükseliş var"

***

Murat Kurum'dan anket iddiası

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, "seçim yarışında geriden başladıklarını ancak şu an 1,5-2 puan öne geçtiklerini" iddia etti.

Murat Kurum, sekiz kilometreyi adımla ölçtü Murat Kurum, sekiz kilometreyi adımla ölçtü

İmamoğlu'ndan Kurum'a "Gazze" yanıtı: Acele adayın dengesi o kadar bozuk ki... Erdoğan'ı eleştiriyor İmamoğlu'ndan Kurum'a "Gazze" yanıtı: Acele adayın dengesi o kadar bozuk ki... Erdoğan'ı eleştiriyor

***

YRP'den İstanbul yanıtı

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul adayı Mehmet Altınöz, büyükşehirlerde AKP lehine seçimden çekileceklerine yönelik iddiaları ‘kınayarak’ yalanladı.

Yurttaştan YRP Lideri Erbakan ve Kılıç'a: Biz de sandığa güveniyoruz size değil Yurttaştan YRP Lideri Erbakan ve Kılıç'a: Biz de sandığa güveniyoruz size değil

***  

Kaplan soruşturmasında yeni gündem

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasındaki bir tespit tutanağı, dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Alp Aslan'ın rüşvet aldığı iddiasını gündeme getirdi.

Dosyada şikayetçi olarak adı geçen Engin Şahin'in rüşvet verdiği kişi olarak dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Alp Aslan'ı teşhis ettiğini yazdı.

Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde yeni bilgi: "Üç çalışan Soylu için mi vuruldu?" Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde yeni bilgi: "Üç çalışan Soylu için mi vuruldu?"

***

Berkin Elvan'ın annesi yeniden hakim karşısında...

Gezi Direnişi’nde polisin attığı gaz kapsülü nedeniyle hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hareket ettiği iddiasıyla 6’ncı kez hakim karşısına çıktı.

Gülsüm Elvan, "Emri ben verdim diyen yargılanmıyor ben yargılanıyorum" dedi.

Gülsüm Elvan: Emri ben verdim diyen yargılanmıyor ben yargılanıyorum Gülsüm Elvan: Emri ben verdim diyen yargılanmıyor ben yargılanıyorum

***  

Prof. Çelik açıkladı: "Ekonomi nereden nereye geldi?"

Aralık 2002’deki asgari ücret ile arasındaki oran korunmuş olsaydı en düşük emekli maaşı 23 bin 633 TL olacaktı.

Hesaplamayı yapan Ekonomist Aziz Çelik, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. Çelik, "Asıl mesele işçi emekli aylığının ne olduğudur! Evet! Nereden nereye?" dedi.

Murat Kurum'a ekonomiyi anlatan döner ustası: Halk o kadar dolmuş ki beni tebrik ediyor Murat Kurum'a ekonomiyi anlatan döner ustası: Halk o kadar dolmuş ki beni tebrik ediyor

***

AYM'den "ifade özgürlüğü" kararı

İnsan hakları savunucusu ve yazar Nurcan Kaya’ya uygulanan yurt dışı çıkış yasağına karşı bireysel başvuruyu sonuca bağlayan Anayasa Mahkemesi, ifade özgürlüğünün ihlali olduğuna hükmetti. 

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'dan 'otoriterleşme' mesajı Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'dan 'otoriterleşme' mesajı

***

"Bilgiler İsrail Gizli Servisi'ne satmışlar"

7 kişi edindikleri bilgileri MOSSAD'a sattıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin eski Emniyet Müdürü Hamza Turhan Ayberk olduğu öğrenildi.

MOSSAD'a bilgi sattıkları belirlenen 7 kişi yakalandı MOSSAD'a bilgi sattıkları belirlenen 7 kişi yakalandı