Özel'den "Burcu Köksal" açıklaması

CHP lideri Özgür Özel, partisinin Afyon adayı Burcu Köksal’ın başlattığı ‘DEM Parti’ tartışmasına noktayı koydu. Özel, belediye başkanlarının yurttaşlara eşit hizmet vereceğine dair taahhütname imzalayacaklarını açıkladı.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal kimdir? CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal kimdir?

***

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan "Köksal" açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Afyon adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili ayrımcı sözlerine sert tepki göstererek "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak. Öyle yağma yok!" dedi.

Öte yandan mal varlığı bildiriminde bulunan İmamoğlu çiftinin toplam 20 taşınmaz, 1 araç ve 4 banka hesabı bulunduğu öğrenildi.

"Birkaç puanlık İmamoğlu önceliği çıktı" "Birkaç puanlık İmamoğlu önceliği çıktı"

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

***

"Kanal İstanbul" ihaleleri sürüyor

AKP’nin İBB Adayı Murat Kurum’un “Gündemimizde yok” dediği Kanal İstanbul için peş peşe ihaleler düzenleniyor. Kanal İstanbul projesinin merkezine yapılacak devasa konut projesi için yaklaşık 7 milyar TL’lik iki ihale yapıldı.

Murat Kurum ‘Gündemimizde yok’ demişti: "Kanal İstanbul, Ulaştırma Bakanlığı’nın raporundaymış" Murat Kurum ‘Gündemimizde yok’ demişti: "Kanal İstanbul, Ulaştırma Bakanlığı’nın raporundaymış"

***  

AKP'de İstanbul ve Murat Kurum paniği

Kulis bilgilerine göre AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinden İstanbul talebi geldi. İBB adayları Murat Kurum’un ‘yeterli heyecanı’ yaratmadığını düşünen AKP’liler Erdoğan’dan İstanbul mitingleri istedi.

"AKP'nin İstanbul anketinden Ekrem İmamoğlu çıktı" "AKP'nin İstanbul anketinden Ekrem İmamoğlu çıktı"

***

Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

Spor arabasıyla bir kişiyi katleden 16 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Yazar Eylem Tok, "Bugün yine olsa yine aynı şeyi yaparım. Oğlum, 17 yaşında pırıl pırıl bir çocuk" açıklamasında bulundu. Türkiye, Tok ve oğlu için yakalama kararı çıkarttı.

Ölümlü kazaya karışan 17 yaşındaki oğlu ile Mısır'a kaçan, yazar Eylem Tok'tan basın açıklaması Ölümlü kazaya karışan 17 yaşındaki oğlu ile Mısır'a kaçan, yazar Eylem Tok'tan basın açıklaması

İstanbul'da ölümlü kazaya neden olduktan sonra Mısır'a kaçan sürücü ve annesine yakalama kararı İstanbul'da ölümlü kazaya neden olduktan sonra Mısır'a kaçan sürücü ve annesine yakalama kararı

***

DEM Parti İstanbul Eşbaşkan adayından açıklama

DEM Parti'nin İBB Eşbaşkan adayı Meral Danış Beştaş, İmamoğlu'na kendi partisinden gidebilecek oy potansiyelini değerlendirdi. Beştaş, "İmamoğlu'na oy kayması görmüyoruz" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan ise CHP'li Burcu Köksal'ın sözlerine tepki gösterdi. Bakırhan, "Bu yaklaşım düşmanlıktır. Bizim kapımız ise herkese açıktır" dedi. 

İBB adayı Beştaş cevap verdi: DEM Parti'den İmamoğlu'na oy kayacak mı? İBB adayı Beştaş cevap verdi: DEM Parti'den İmamoğlu'na oy kayacak mı?

Meral Danış Beştaş’tan Özgür Özel’e: CHP’den alacağımız var, 2019’da verdiğimiz destek ortada Meral Danış Beştaş’tan Özgür Özel’e: CHP’den alacağımız var, 2019’da verdiğimiz destek ortada

***

Akşener'den Mansur Yavaş'a cevap

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın “Adaylığımda samimi olsaydı, altılı masada ismimi gündeme getirebilirdi" sözlerine yanıt verdi. Akşener, Yavaş hakkında "Milletin talebini kabul etmeye korktu” iddiasında bulundu.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener kendisini eleştiren vatandaşı azarladı: Hadi be İYİ Parti Lideri Meral Akşener kendisini eleştiren vatandaşı azarladı: Hadi be

***

Kılıçdaroğlu'nun yargılanmasına başlandı

Eski CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski bakan Erdoğan Bayraktar'a yönelik sözleri nedeniyle 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Bayraktar, şikayetini geri çekerken dosya  mütalaa için savcıya gönderildi.

Kılıçdaroğlu'nun "hakaret" suçundan yargılanmasına başlandı Kılıçdaroğlu'nun "hakaret" suçundan yargılanmasına başlandı

***  

Pamukçu eski partisindekileri "FETÖcü" olmakla suçladı

İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, istifa ettiği Yeniden Refah Partisi'nde AKP ile ittifaka karşı olanları FETÖ'cülükle suçladı.

Yurttaştan YRP Lideri Erbakan ve Kılıç'a: Biz de sandığa güveniyoruz size değil Yurttaştan YRP Lideri Erbakan ve Kılıç'a: Biz de sandığa güveniyoruz size değil

***

Kaplan soruşturmasında dikkat çeken ayrıntı

Suç örgütü lideri olmak' suçundan tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'ın elde ettiği haksız kazancı akladığı 26 kişiye ilişkin MASAK raporunda dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Rapora göre, Kaplan’ın, sevgilisi Ceren Binnur Kara üzerinden mal varlığını akladığı tespit edildi.

Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde yeni bilgi: "Üç çalışan Soylu için mi vuruldu?" Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde yeni bilgi: "Üç çalışan Soylu için mi vuruldu?"