Yargıtay seçiminde sonuç çıkmadı

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın görev süresinin dolmasının ardından yapılan seçimlerin üçüncü turunda da sonuç çıkmadı. Seçimlere yarın devam edilecek.

Yargıtay Başkanlığı seçiminin üçüncü turunda da sonuç çıkmadı, seçim yarına kaldı Yargıtay Başkanlığı seçiminin üçüncü turunda da sonuç çıkmadı, seçim yarına kaldı

***

"Büyük İstanbul Mitingi" beklentileri karşılayamadı

AKP'nin "Yeniden Büyük İstanbul" isimli mitingine düşük katılım metro yolculuğu verilerine yansıdı. Dün Atatürk Havalimanı’na ulaşan metroyu 212 bin 809 kişi kullandı.

Erdoğan beklenen geri adımı atıyor mu? AKP: Bugün ve yarın Cumhurbaşkanımızı dikkatle dinleyelim Erdoğan beklenen geri adımı atıyor mu? AKP: Bugün ve yarın Cumhurbaşkanımızı dikkatle dinleyelim

***

AKP'den DEM Parti'ye tepki

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti'nin 'örgüt aparatı' olduğunu söyleyip, "Kendilerini meşru muhatap yapma gayretleri beyhudedir" iddiasında bulundu.

Erdoğan'dan DEM Parti'ye 'muhataplık' yanıtı! Erdoğan'dan DEM Parti'ye 'muhataplık' yanıtı!

***

İmamoğlu'ndan iktidara gönderme...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara göndermede bulundu. İmamoğlu, "Bunlar isterse Ankara'dan 17 değil 27 bakanla gelsin. Herkesin cumhurbaşkanı olması gereken Cumhurbaşkanı var. Hoş geldi sefa geldi. Güzel bir misafirperverlik yapacağız. 31 Mart'ta oy farkı büyüyecek" dedi.

İmamoğlu'ndan 'Beştepe' açıklaması: Erdoğan’ın davetinde sandalye kırılmıştı İmamoğlu'ndan 'Beştepe' açıklaması: Erdoğan’ın davetinde sandalye kırılmıştı

Erdoğan, İmamoğlu’nu hedef aldı: Ekrem denen arkadaş… Erdoğan, İmamoğlu’nu hedef aldı: Ekrem denen arkadaş…

***

Yine afiş, yine Kurum...

Gazeteci Barış Pehlivan'ın 'AKP yandaşı olan zabıtaların çalışmıyor' iddiasının ardından yine Kabataş-Bağcılar tramvay hattında Murat Kurum afişi sefer aksamasına neden oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan bakanlara: Murat Kurum'u bu kadar küçük düşürmeyin Ekrem İmamoğlu'ndan bakanlara: Murat Kurum'u bu kadar küçük düşürmeyin

"AKP'li zabıtalar çalışmıyor" iddiasının ardından bir afiş krizi daha "AKP'li zabıtalar çalışmıyor" iddiasının ardından bir afiş krizi daha

***

Ağırdır'dan seçim yorumu

Gazeteci Bekir Ağırdır, 31 Mart seçimlerinin İmamoğlu ile Erdoğan'ın yarışına dönüştüğünü belirtti, İmamoğlu önde görünse de Erdoğan'ın son anda şapkasından tavşan çıkartabileceğini hatırlattı.

Araştırmacı Bekir Ağırdır: Üstünlük İmamoğlu’nda, Erdoğan’da bilindik enerji yok Araştırmacı Bekir Ağırdır: Üstünlük İmamoğlu’nda, Erdoğan’da bilindik enerji yok

***

Yerlikaya durmadı, seçim güvenliği açıklaması yaptı

AKP'li Murat Kurum için oy isteyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'seçim güvenliği' için açıklama yaptı. Yerlikaya, "Tam koordinasyon içinde kapsamlı bir şekilde ele alıyoruz" ifadelerini kullandı.

AKP'li Murat Kurum'a oy toplayan Ali Yerlikaya'dan 'seçim güvenliği' açıklaması AKP'li Murat Kurum'a oy toplayan Ali Yerlikaya'dan 'seçim güvenliği' açıklaması

***  

Sancaktepe'de sahte bildiri ve gazete dağıtımı

İstanbul Sancaktepe’de, CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sahte bildiri ve gazeteler dağıtıldı. Bildirileri bir grup gencin bin 500 TL karşılığında dağıttığı öğrenildi.

Oy ve Ötesi'nden sandığa davet Oy ve Ötesi'nden sandığa davet

***

CHP'li Taşçıer uyardı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, emekli aylıklarıyla ilgili “‘Müjde’ işareti verip "Bugün ve yarın Cumhurbaşkanımızı dikkatle dinleyelim" dendiğini hatırlattı; "Dinledik ve emeklinin ‘e’sinin bile geçmediğini duymuş olduk. ‘Bugün yarından’ ümit kesilince topu Haziran’a atıyor“ dedi.

Emeklilerin bayram ikramiyeleri için tarih belli oldu? Bakan Işıkhan açıkladı Emeklilerin bayram ikramiyeleri için tarih belli oldu? Bakan Işıkhan açıkladı

***

Soyer'den İmamoğlu çıkışı

"Bütün siyasi tercihlerimin arkasındayım" diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeniden aday gösterilmemesi sürecinde Ekrem İmamoğlu'nun etkili olmadığını söyledi.

Tunç Soyer, Ekrem İmamoğlu tartışmalarına noktayı koydu! Tunç Soyer, Ekrem İmamoğlu tartışmalarına noktayı koydu!

***  

Açlık sınırı ne oldu?

KAMU-AR araştırmasına göre son bir ayda bin 125 TL artan açlık sınırı açlık sınırı mart ayında 20 bin lira sınırını aşarken, yoksulluk sınırı da 57 bin lirayı geçti.

Açlık sınırı ilk kez 20 bin lirayı aştı Açlık sınırı ilk kez 20 bin lirayı aştı

***

Kartlı ödemeler rekora koşuyor

Kartlı ödemeler şubat ayında yıllık bazda yüzde 152 artarak 1 trilyon lirayı aştı. Kartlı ödemelerin 843,1 milyar lirası kredi kartları ile yapıldı. Kredi kartlarındaki büyüme oranı yüzde 166 olarak gerçekleşti.

Kartlı ödemeler 1 trilyon lirayı aştı Kartlı ödemeler 1 trilyon lirayı aştı