Eski vekil kardeşini yaraladı

Eski İYİ Parti Milletvekili ve Yeniçağ gazetesinin sahibi Ahmet Çelik, ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Çelik hastaneye kaldırıldı.

Yeniçağ'ın sahibi eski İYİ Parti vekili Ahmet Çelik ofisinde bıçaklandı Yeniçağ'ın sahibi eski İYİ Parti vekili Ahmet Çelik ofisinde bıçaklandı

***

Adalet Bakanı açıkladı: Talepname hazırlanıyor

Adalet Bakanlığı, ABD’ye kaçan Yazar Eylem Tok ve katil oğlu için iade talepnamesi hazırladı. Bakanlık, 10 gün içersinde ABD'ye talebin iletileceğini bildirdi.

Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı

ABD'ye kaçan zengin veledin karıştığı kazada ismi saklanan o kişi kim? ABD'ye kaçan zengin veledin karıştığı kazada ismi saklanan o kişi kim?

***

CHP'den Bakan'a "istifa" çağrısı

CHP’li Murat Bakan, yurttaşların kişisel verilerinin internetten satışa sunulduğu iddiaları sebebiyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı istifaya davet etti.

CHP'li Bakan'dan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya istifa çağrısı CHP'li Bakan'dan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya istifa çağrısı

***

İmamoğlu'ndan "kumpas" yanıtı

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alımı videosu ile ilgili konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Kumpasla seçim kazancaklarını sanıyorlar" diye konuştu.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Umarım bir gün vatandaşın arasına karışır İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Umarım bir gün vatandaşın arasına karışır

Arıza mesajı atıp kumpasa gitti! İmamoğlu'na ikinci bozuk otobüs tuzağı Arıza mesajı atıp kumpasa gitti! İmamoğlu'na ikinci bozuk otobüs tuzağı

**  

AKP'de skandal mesaj ortaya çıktı

AKP Amasya Merzifon İlçe Teşkilatı'nın WhatsApp grubunda, bir yöneticinin partililere gönderdiği mesaj ortaya çıktı. Mesajda "Seçmenlere Erdoğan’dan fazla bahsetmeyelim özellikle emekliler tepki veriyor" ifadeleri yer aldı.

"Emekliler tepki veriyor, Erdoğan'dan bahsetmeyelim" "Emekliler tepki veriyor, Erdoğan'dan bahsetmeyelim"

***  

Anketler "İmamoğlu" diyor

Yöneylem Araştırma Genel Koordinatörü Derya Kömürcü, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki oy farkının birbirine çok yakın ve hata payı içinde olduğunu belirterek, İmamoğlu’nun bir adım önde olduğunu söyledi.

Öte yandan son bir ayda kamuoyuyla paylaşılan 9 anketin hiç birinde Murat Kurum önde çıkmadı. AKP’ye yakınlığıyla bilinen anket şirketlerinde bile Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerini kazandığı ortaya çıktı.

Kurum'un 'anket' çıkmazı: "İmamoğlu tüm anketlerde önde" Kurum'un 'anket' çıkmazı: "İmamoğlu tüm anketlerde önde"

"İmamoğlu ile Kurum arasındaki oy farkı hata payı içinde" "İmamoğlu ile Kurum arasındaki oy farkı hata payı içinde"

***  

DEM Parti Muş'tan Erdoğan'a seslendi

Muş'ta halk buluşmasında konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Erdoğan’a seslendi. Bakırhan, "Kürt ve Kürtçeye düşmanlığı bırak" dedi. 

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan 'barış' vurgusu DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan 'barış' vurgusu

***

İYİ Parti adayı Yıldırım'a partisinden tepki

İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş’ı yolsuzlukla suçladı. İYİ Parti yöneticisi Uğurhan Tiryaki ise partisinin adayına tepki gösterip  ‘iftira siyaseti’ yaptığını söyledi. 

Akşener esnaftan böyle oy istedi: Ocağına düştük Akşener esnaftan böyle oy istedi: Ocağına düştük

***  

Garipoğlu'nun otopsi kayıtları izlenecek

Silivri Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun otopsi kayıtlarını izleyecek. Otopsi görüntülerini izleyecek bilirkişi heyetinin hazırlayacağı rapora göre Garipoğlu'nun mezarının açılıp açılmayacağına karar verilecek.

Savcılıktan kritik istek! Cem Garipoğlu tartışmasını bitirir mi? Savcılıktan kritik istek! Cem Garipoğlu tartışmasını bitirir mi?

***

Akbelen için kritik karar: "Acele kamulaştırma"

Yeniköy-Kemerköy Termik Santrali'nin kömür sahasını genişletmek için yüzlerce ağacın yok edildiği İkizköy'deki Akbelen Ormanları'nın çevresinde yer alan 190 parsellik arazi, linyit madeni sahası olarak kullanılmak üzere acele kamulaştırıldı.

Akbelen’de eylem: "Köyümüzü, suyumuzu istiyoruz" Akbelen’de eylem: "Köyümüzü, suyumuzu istiyoruz"

***

Peker de yargılanıyor: Dava ertelendi

Bursa'da suç örgütü lideri Sedat Peker'in de aralarında bulunduğu 19 sanığın yargılandığı 'Köfteci Yusuf' davasının bir sonraki duruşması Temmuz'a ertelendi.

Sedat Peker de yargılanıyor! Köfteci Yusuf davası ertelendi Sedat Peker de yargılanıyor! Köfteci Yusuf davası ertelendi