KÜLTÜR & SANAT

Güzel Aşklar Diyarı Konusu Nedir? Dizi Oyuncuları ve Yayın Tarihi!

Güzel Aşklar Diyarı Kanal D’nin yeni dizisi Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyor. Güzel Aşklar Diyarı konusu ve diğer tüm ayrıntılar…

Abone Ol

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölüm tarihinin belli olmasıyla birlikte Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Güzel Aşklar Diyarı dizisi konusuna dair tüm detayları paylaşırken aynı zamanda oyuncularıyla ilgili bilgileri de aktarıyoruz!

Güzel Aşklar Diyarı Konusu

Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Güzel Aşklar Diyarı oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Dizide Meltem Cumbul, Melis Birkan, Halil Ergün ve Özgü Kaya gibi isimlerin yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde Med Yapım ve Boyut Film imzasıyla izleyenleriyle buluşuyor. Peki, yeni dizi Güzel Aşklar Diyarı konusu nedir? İşte yanıtı…

Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyan Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu, Kapadokya’nın köklü ailelerinden birisi olarak görülen Alaca ailesinin entrika dolu ve gizemli hikayesiyle belirleniyor. İki yabancının büyük aşkıyla beraber anlatılan hikaye, Özgü Kaya’nın canlandırdığı Deniz karakterinin sürpriz gelişiyle birlikte dengelerin değişmesi üzerine kurgulanıyor.

Güzel Aşklar Diyarı konusu, bu bilgilerden harekete özgürlüğüne düşkün olan inatçı bir kadınla aile bağlarının çok güçlü olduğu bir erkeğin imkansız aşkını tema ediniyor.

Kanal D’de ekranlara gelecek olan dizi için geri sayım başlarken, konusu haricinde oyuncuları da merak konusu oldu. Güzel Aşklar Diyarı ne zaman başlıyor sorusuna yanıt vermeden önce oyunculara ve karakterlere değinelim.

Güzel Aşklar Diyarı Oyuncuları ve Karakterleri

Güzel Aşklar Diyarı konusuna değindikten sonra fragmanının da yayınlandığını belirtelim. Sinema filmlerini aratmayan sahneleriyle dikkat çeken dizinin fragmanında, Deniz’in yaşadığı şehri terk etmesi yer alıyor.

Hayatının aşkı olarak gördüğü Arhan’ın peşinden giden Deniz’in Kapadokya’ya gitmesiyle birlikte işlenen faili meçhul bir cinayetle şekillenen dizide Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün, Meltem Cumbul gibi isimler yer alıyor.

Dizinin 1. bölümüne sayılı günler kala oyuncular ve karakterler de merak konusu oldu. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği yeni dizi Güzel Aşklar Diyarı oyuncuları ve karakterleri şöyledir:

  • Burak Berkay Akgül (Arhan Alaca)
  • Özgü Kaya (Deniz Dervişoğlu)
  • Ali Başar (Eşref)
  • Özgür Emre Yıldırım (Cihangir Alaca)
  • Meltem Cumbul (Gönül Alaca)
  • Halil Ergün (Hakim Alaca)
  • Ege Kökenli (Hanzade Alaca)
  • Melis Birkan (Ünzile Dervişoğlu)
  • Berkan Şal
  • Yunus Narin
  • Ekin Aksoy
  • Miray Akay
  • İlayda Sezgin
  • Erdem Adilce
  • Yiğit Yapıcı
  • Ersel Şibil
  • İbrahim Dizlek
  • Mustafa Arda Işık
  • Işıltı Su Alyanak
  • Yankı Ayhan

Güzel Aşklar Diyarı konusu ve oyuncularını bu şekilde özetleyebiliriz. Dizide Meltem Cumbul ve Halil Ergün gibi isimler dikkat çekerken Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı’nın başrolleri Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül’den oluşuyor.

Güzel Aşklar Diyarı Nerede Çekiliyor?

Güzel Aşklar Diyarı konusuyla birlikte dizinin Kapadokya’da geçen hikayesiyle paralel olarak nerede çekildiği de merak ediliyor. İzleyicilerin merakla beklediği yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu’nun yazarlığında Mahsun Kırmızıgül imzasıyla izleyenlerle buluşuyor.

Dizinin 1. bölüm tarihi belli olurken, nerede çekildiği ise araştırılmaya başladı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı nerede çekiliyor? İşte yanıtı:

İzleyicilerin yeni sezonda büyük merakla beklediği Güzel Aşklar Diyarı dizisinin çekimleri Kapadokya’da başlamıştır ve burada devam etmektedir.

Mahsun Kırmızıgül’ün açıklamalarına göre dizi hikayesiyle birlikte gelecek bölümlerin aynı zamanda Diyarbakır ve Karadeniz Bölgesi’nde yapılacağı da belirtildi.

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin çekim yeri şu an için Kapadokya olarak yanıtlanabilir. Ancak dizi konusu ve hikayesinin şekillenmesiyle birlikte farklı mekanlarda çekimler de olacaktır.

Güzel Aşklar Diyarı konusunu merak eden hemen herkes, aynı zamanda dizinin Kanal D ekranlarında ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Med Yapım ve Boyut Film imzası taşıyan dizisinin yapımcı koltuğunda Fatih Aksoy yer alıyor. Yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan Güzel Aşklar Diyarı dizisi ne zaman başlıyor? İşte yanıtı…

Güzel Aşklar Diyarı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Güzel Aşklar Diyarı konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleriyle merak uyandıran Güzel Aşklar Diyarı dizisinin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı daha önce açıklanmıştı. Yeni sezonda büyük merakla beklenen Güzel Aşklar Diyarı dizisinin 1. bölümünün yayın tarihi de belli oldu.

  • Kanal D’de yayınlanacak yeni dizi Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 20:00 itibariyle izleyenleriyle buluşacak.

Güzel Aşklar Diyarı dizisi her hafta Pazartesi günleri izleyenleriyle buluşacakken aynı zamanda yayın akışı ve reyting sonuçlarına göre dizinin yayınlanma tarihi ve günlerinin de değişebileceğini belirtmek gerekir.

Güzel Aşklar Diyarı dizisiyle ilgili tüm detayları aktardıktan sonra kısaca sıkça sorulan sorulara da yanıt verelim.

Sıkça Sorulan Sorular

Güzel Aşklar Diyarı konusuyla ilgili en çok sorulan sorular ve yanıtları:

1- Güzel Aşklar Diyarı hangi gün?

Güzel Aşklar Diyarı dizisi 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle saat 20:00’de izleyenleriyle buluşuyor. Dizi, her hafta Pazartesi günleri yayınlanacak.

2- Güzel Aşklar Diyarı dizisi hangi kanalda?

Güzel Aşklar Diyarı dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Med Yapım ve Boyut Film imzası taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda ise Mahsun Kırmızıgül oturuyor.

Güzel Aşklar Diyarı konusu ve oyuncularıyla ilgili diğer merak ettikleriniz için yorumlar bölümünü kullanabilir, ayrıca ilk bölümün yayınlanmasıyla birlikte görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.