Eski eşi Mehmet Dinçerler’in iflas haberlerinden sonra gözler Hadise’ye de çevrilmiştir. Birçok kez mal varlıkları ve kazancıyla gündem olan Hadise serveti araştırılmaya başlanmıştır.

Hadise’nin mal varlığı ve kendisi hakkında merak edilen diğer konulara gelin yakından bakalım.

Hadise Serveti 5

Hadise Serveti

Hadise serveti 2024 yılında ne kadar oldu hayranları tarafından araştırılmaktadır. Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra kendisine 40 milyon TL değerinde lüks bir daire satın aldığı bilinen Hadise uzun bir süre bu sebeple gündemde kalmıştır.

Hadise mal varlığı hakkında çeşitli kaynaklar ve bilgiler mevcuttur. Hadise ne kadar kazanıyor sorusuna şu gelir kaynaklarını inceleyerek cevap vermek mümkündür:

Hadise Serveti 6

Hadise Konser Gelirleri

Ünlü şarkıcının en büyük gelir kaynağı verdiği konserlerdir. Evliliği sürecinde konserlere katılmayan Hadise’nin 6 milyon TL’ye yakın bir kaybı olduğu düşünülmektedir. Ancak ünlü şarkıcı bu kaybı boşanma sürecinden sonra yaptığı konserler ile bir ayda elde ettiği 25 milyon TL ile kapatmıştır.

2023 yılında girerken verdiği konserde ise 3 milyon TL kazanan Hadise’nin kazandığı para büyük çoğunlukla konserlerinden gelmektedir. Ancak tek gelir kapısı konserler değildir.

Hadise konser ücretini merak eden hayranların sorularını da cevapladık. Konser bileti fiyatları her yıl şartlara göre değişse de Hadise’nin Temmuz 2024 konserleri için bilet fiyatları şu şekildedir:

  • Protokol (3.500 TL)
  • 1. Kategori (2.000 TL)
  • 2. Kategori (1.500 TL)
  • 3. Kategori (1.100 TL)
  • 4. Kategori (950 TL)
  • 5. Kategori (850 TL)
  • 6. Kategori (750 TL)
  • 7. Kategori (650 TL)
  • 8. Kategori (550 TL)

NOT: Hadise konser bileti fiyatları şehir, mekan, konser süresi ve türüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Hadise Serveti 1

Hadise Reklam Gelirleri

Hadise’nin en çok para kazandığı diğer alan reklam gelirleridir. Güzelliği ile insanların beğenilerini toplayan genç şarkıcı birçok firma ile reklam anlaşması yapmıştır. Hem de her geçen yıl bu anlaşmalara yenisini eklemektedir.

8 ayrı marka ile sözleşmesinin olduğu bilinen Hadise 2024 yılında 3 büyük firma ile de anlaşmıştır. Bu reklamlardan toplam kazancının 11 milyon TL’den fazla olduğu düşünülmektedir.

En son Koçak Pırlanta ile anlaşma yaptığı bilinen Hadise’nin buradan elde ettiği gelir de merak konusudur. Ünlü sanatçının hayranları Hadise Koçak reklamı için ne kadar para aldı diye sormaktadır. Hadise’nin Koçak ile yaptığı anlaşma sonucunda 3 milyon TL kazandığı düşünülmektedir. Ancak Hadise bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Albümleri dışında yarışma programlarında da boy gösteren Hadise net serveti kesin olarak bilinmemekle birlikte her geçen gün daha da arttığını söylemek mümkündür.

Hadise Serveti 10-1

Hadise Kimdir?

Hadise serveti konusunu kendisine değinmeden açıklamak mümkün değildir. Popülariteyi ilk yakaladığı zamanlardan beri güzelliğiyle dikkat çeken Hadise’yi yakından inceleyelim.

Hadise sahne ismiyle tanınıp sevilen Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985 tarihinde Belçika’nın Mol yerleşkesinde doğmuştur. Kumuk kökenli Gülnihal Açıkgöz ve Lezgi kökenli Hasan Açıkgöz çiftinin ikinci kız çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

2003 yılında “Idool 2003” yarışmasına katılan Hadise birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınmıştır. Türkiye’de kendisine gösterilen ilgi sebebi ile kariyerini Türkiye’ye taşımıştır. Türkiye’yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etmiştir. Yarışmayı dördüncülük ile bitirmiştir.

Hayatı boyunca birçok albüm ve şarkı çıkaran Hadise aynı zamanda filmlerde ve TV programlarında da boy göstermiştir. Günümüzde de “O Ses Türkiye Rap” isimli yarışma programında jürilik yapmaya devam etmektedir.

Hadise 30 Nisan 2022 tarihinde iş adamı Mehmet Dinçer ile evlenmiştir. Çift aynı yılın Eylül ayında boşanma kararı alarak anlaşmalı bir şekilde boşanmışlardır.

Hadise Serveti 8

Hadise Nereli?

Belçika’nın Mol yerleşkesinde doğan Hadise, ailesinin Sivas’dan göçmesinden ötürü Sivaslı sayılabilir.

Hadise Boyu Kaç?

Hadise serveti dışında fiziksel özellikleriyle de merak edilen bir ünlüdür.

Ünlü şarkıcı bilindiği kadarıyla 1,65 m boyundadır.

Hadise Kaç Yaşında?

22 Ekim 1985 tarihinde doğan Hadise 2024 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.