3 Haziran 2026 Çarşamba
dokuz8HABER

Hakkâri’de seçim günü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Yeni Mahalle’den ayrılan Dilekli ve Yazılı mezraları Dilekli Yazılı Mahallesi olarak yeni bir statü kazandığı için bugün mahallede muhtarlık seçimi yapılıyor.

02.03.2025 19:54
Hakkâri’de seçim günü
Hakkâri’de seçim günü

2024 yılında mahalle statüsünü kazanan Dilekli Yazılı Mahallesi için bugün muhtarlık seçimi yapılıyor.

Ferik Onğan ile Cemal Konür arasında geçen muhtarlık yarışı için Mehmetçik İlk ve Ortaokulunda 6 sandık kuruldu.

2 bin 330 kişinin oy kullanması beklenen muhtarlık seçiminde mahalle sakinleri yeni muhtarını seçmek için sandığa gitti.

Oyunu kullanan Sinan Yakut, "Yakın bir zamanda mahalle statüsüne geçtik. Bugün de mahallemiz için muhtar adaylarımız var, bugün onlar için oy kullanıyoruz, iyi olan kazansın" dedi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
dokuz8HABER

Son dakika haberleri, güncel haberler, siyaset, toplum, yaşam haberleri, ekonomideki gelişme haberleri dokuz8haber.net'de

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Haber Yazılımı:MedyaPlus Haber Yazılımı