KÜLTÜR & SANAT

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'u buluşturan "Sorgu" dizisinden yeni tanıtım

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerinde yer aldığı "Sorgu"dan yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda, "Ancak iz takip eden biri arkasında hiçbir iz bırakmadan böyle temiz iş yapar" sözleri yer aldı.

Abone Ol

TOD’da seyircisiyle buluşmaya hazırlanan, TOD STUDIOS imzalı "Sorgu"dan yeni tanıtım yayınlandı.

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı "Sorgu"nun tanıtımı, "Ancak iz takip eden biri arkasında hiçbir iz bırakmadan böyle temiz iş yapar" sözleriyle yapıldı.

Yapımcılığını Karga 7 Pictures'ın üstlendiği, Deniz Yorulmazer'in yönettiği "Sorgu"nun senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin kaleme alıyor.

"Sorgu"da Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Umut Kaya, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş yer alıyor.

"Sorgu"nun Konusu Ne?

"Sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu (Hazal Kaya)'nun babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir.

Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin de duygularıyla yüzleşecektir. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!"