Hilal Kaplan, Serdar Ekşi'nin iddialarına yönelik açıklama yaptı ve dava açacaklarını kaydetti.

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, Serdar Ekşi'yle görüşme kaydını yayınlamasının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Serdar Ekşi, Sedat Peker ile olan görüşmesi sırasında Kaplan'ın eşi Süheyb Öğüt'ün Pelikan grubunu yönettiğini ve Kaplan'ın danışmanıyla görüştüğünü iddia etmişti. Kaplan bu iddiaların üzerine Ekşi hakkında dava açacağını duyurdu.

HİLAL KAPLAN, AHMET DAVUTOĞLU'NU SUÇLADI

"MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Daha sonraki paylaşımında Ekşi'nin eşi Süheyb Öğüt'le bir kez görüştüğünü söyleyen Kaplan, “Serdar Ekşi denen yalancı iki yıl önce araya bin bir ricacı koyarak eşimle bir defa görüşmüş. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi engellemiş. Şimdi çıkmış geçen hafta görüştüm diye yalan uyduruyor. Mahkemede hesaplaşacağız” dedi.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni bir video daha yayınladı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeninin evli olduğu Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi ile görüşmesini paylaşan Peker, “Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye’ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. serdar ekşi ne demiştim… Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz” ifadelerini kullandı. Ekşi, “Reisim şu Pelikan'a girmeden aslında, daha girmeden artık... İşte ben şeyi aradım, Hilal'ın kocası. Pelikanın başı o zaten, Süheyb'i ben aradım” demiş, Peker de “Benimle görüşmek istemiş zaten, Fatih'le görüşmüş, ilk günler görüşmek istemiş” karşılığını vermişti.