YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

'Hocaların hocası' Ali Başaran sonsuzluğa uğurlandı

Spor Akademisini bitirdikten sonra Manisa’da çeşitli takımlarda futbol oynayan sonrasında Milli Eğitim Camiasına katılan emekli beden eğitim öğretmeni ve ‘hocaların hocası’ lakabını alan Ali Başaran'ın cenaze töreni gerçekleşti.

Abone Ol

Haber: Ahmet ÜNSAL/ Manisa

Geçmişte Spor Akademisini bitirdikten sonra Manisa’da çeşitli takımlarda futbol oynayan sonrasında Milli Eğitim Camiasına katılarak bugüne kadar binlerce öğrenci mezun eden emekli beden eğitim öğretmeni ve ‘hocaların hocası’ lakabını alan Ali Başaran arkadaşları, sevenleri tarafından sonsuzluğa uğurlandı.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan’ın aile yakını olan 66 yaşındaki Ali Başaran, sürpriz bir şekilde yaşamını yitirmesiyle birlikte dostları büyük bir üzüntü yaşadı.

Evli iki kız babası olan Beden Eğitim öğretmeni Ali Başaran’ın cenazesi İbrahim Çelebi Mahallesinde bulunan İbrahim Çelebi Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında dualarla uğurlandı.

Celal Bayar Üniversite Spor Bilimleri Fakültesi geçmişte ise Spor Akademisi olarak bilinen okuldan mezun olan dostları cenazeye katılım gösterirken Milli Eğitim Camiası, spor camiasının seçkin kişileri eşleri ile birlikte Ali Başaran’ın cenazesinde onu güzel anılarıyla anarak ebedi istirahat yeri olan Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.