HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ankara TUSAŞ’a yönelik yapılan saldırıya ilişkin konuşan Demir, “Kahramankazan'da TUSAŞ'ı hedef alan terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum” diyerek şunları kaydetti:

“TUSAŞ’a yapılan saldırı bir kez daha göstermiştir ki memleket düşmanı karanlık güçler ve yerli taşeronları ülkenin kaosa ve istikrarsızlığa mahkûm kalmasını, dışa bağımlılıktan kurtulmamasını istemektedirler. Biz bu senaryoyu defalarca izledik. Türkiye’de barışın, kardeşliğin, adaletin ve huzurun tesis edilmesini istemeyenler hep olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. Bu olaylar karşısında tavrımız her zaman nettir. HÜDA PAR olarak kardeşliği zedeleyen, huzuru kaçıran meselelere, olaylara her zaman karşı durduk ve karşı durmaya da devam edeceğiz.

Yetkililerin de dikkatini bazı hususlara çekmek istiyoruz. Bu tür olaylar bundan sonra da muhakkak olacaktır. Atılması gereken adımlar, bedeli ne olursa olsun mutlaka atılmalıdır. Memleketi kaosa ve kısır döngüye mahkûm etmeye çalışan, ABD, Avrupa, Kandil veya bunların dışında her kim olursa olsun Türkiye asla bunlara taviz vermemeli, atılması gereken adımları atmaktan imtina etmemelidir.”