Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, 2024-25 sezonunda da etkili oyununa devam ederken, özel hayatıyla en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Eşi Wanda Nara ile olan boşanma iddialarıyla gündeme gelen Mauro Icardi’nin çocukları ise araştırılan konulardan birisi. Peki, Icardi’nin kaç çocuğu var? İşte yıldız futbolcu hakkında bilgiler…

Icardi 3

Icardi’nin Kaç Çocuğu Var?

Mauro Icardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray’a PSG’den kiralanmış, etkili performansıyla adından söz ettiren futbolcular arasında yer alıyor. Galatasaray’da günümüze kadar toplamda 58 gol atan yıldız futbolcu, aynı zamanda eşi Wanda Nara ile olan haberleriyle de gündemdeki yerini koruyor.

Geçtiğimiz dönemde Wanda Nara ve Mauro Icardi çiftinin boşanacağı iddia edilmiş, bu gelişme sonrasında Icardi’nin özel hayatı merak konusu olmuştu. Peki, Icardi kaç çocuğu var? İşte yanıtı…

Mauro Icardi’nin Wanda Nara ile olan evliliğinden iki kız çocuğu vardır. Icardi’ye benzerliğiyle dikkat çeken yıldız futbolcunun çocukları, medya dünyasının da ilgi gösterdiği isimler arasında yer alıyor. Mauro Icardi’nin Francesca Icardi Nara (2015) ve Isabella Icardi (2016) adında iki kızı bulunmaktadır.

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, daha önce Inter’in yıldız futbolcusu Maxi Lopez ile evlilik yapmış, bu evlilikten üç çocuğu olmuştur.

Mauro Icardi’nin çocukları üvey mi sorusu da bu doğrultuda sıkça gündeme gelmektedir. Icardi, Wanda Nara’nın 2008 – 2013 yılları arasında Maxi Lopez ile olan evliliğinden doğan Valentino Gastón López Nara (2009), Constantino López Nara (2010), Benedicto López Nara (2012) isimli çocuklarının da üvey babasıdır.

Mauro Icardiyle Wanda Nara Ne Zaman Evlendi?

Mauro Icardi kaç çocuğu var sorusunu detaylı bir şekilde yanıtladıktan sonra, eşi Wanda Nara ile olan evliliğine dair detayları inceleyelim.

Mauro Icardi, Arjantinli model Wanda Nara ile 27 Mayıs 2014 tarihinde Buenos Aires’te sade bir törenle evlenmiştir.

Wanda Nara, Icardi’nin Sampdoria takımından arkadaşı olan Maxi Lopez ile evliydi ve bu dönemde çift, Nara’nın Icardi’yle olan ilişkisi ifşa olduğunda ayrılma kararı aldı.

2013 Aralık ayında boşanan Wanda Nara, daha sonra Icardi ile evlenmiştir. Bu evlilikten 19 Ocak 2015 tarihinde büyük kızı Francesca, 27 Ekim 2016 tarihinde ise küçük kızı Isabella doğmuştur.

Wanda ile evlenen Icardi, Arjantin’de büyük tepki almıştır. Diego Maradona gibi figür isimler Mauro Icardi’yi ağır bir şekilde eleştirmiştir.

Mauro Icardi kaç çocuğu var sorusuna yanıt arayan kişiler için yıldız futbolcunun kariyerini ve hayatını inceleyelim. İşte ayrıntılar…

Icardi 2

Mauro Icardi Hayatı

Mauro Icardi, daha önce PSG, İnter ve Sampdoria formaları giymiş yıldız bir futbolcu olarak, Galatasaray’daki performansıyla da yakından takip ediliyor. Wanda Nara ile olan evliliğiyle gündeme gelen yıldız futbolcunun hayatı ise merak ediliyor.

Mauro Emanuel Icardi Rivero, 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin’in Rosario şehrinde dünyaya geldi. Santrafor mevkiinde oynayan yıldız futbolcu, Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giymektedir.

Vecindario kulübünün alt yapısında futbola başlayan Icardi, Barcelona’nın gençlik sistemi La Masia’da futbol oynadıktan sonraki dönemde 2011 yılında Serie A kulüplerinden Sampdoria’da profesyonel kariyerine başladı.

Buradaki etkileyici performansıyla öne çıkan Mauro Icardi, İnter’e transfer olmasındaki asıl etken oldu. 2013 Temmuz ayında Avrupa’nın en üretken forvetlerinden birisi olan Mauro Icardi, takımıyla geçirmiş olduğu altı sezonda 2014-15 ve 2017-18 sezonlarında Serie A Capocannoniere ödülüne layık görüldü.

Kısa süre içerisinde İnter kulübünün tüm zamanlardaki en çok gol atan sekiz futbolcusundan birisi olan Icardi, 2015 yılında henüz 22 yaşındayken takım kaptanı oldu.

2019 yılında bir yıllığına PSG’ye kiralanan Icardi, ertesi sezonda 50 milyon euro karşılığında transfer edildi. Daha sonra sakatlık yaşayarak istediği performansa ulaşamayan Icardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray’a kiralandı.

Galatasaray’da etkili bir performans sergileyen Mauro Icardi, 2023 yılında 10 milyon euro karşılığında transfer edildi. 2022-23 sezonundan günümüze 83 kez Galatasaray forması giyen Icardi, atmış olduğu 58 golle takımının en etkili futbolcusu oldu. Icardi’nin milli takım kariyeri, kulüp kariyeri kadar başarılı geçmedi.

2013 Ekim ayında ilk kez Arjantin milli futbol takımı forması giyen Mauro Icardi, 2018 FIFA Dünya Kupası kadrosuna alınmadı. Wanda Nara’nın Icardi ile olan ilişkisi nedeniyle Maxi Lopez’den ayrılması, Icardi’nin milli takıma çağırılmamasının temel nedeni olarak görülmektedir.

Mauro Icardi kaç çocuğu var sorusuna yanıt arayanlar için ünlü futbolcunun kariyerini bu şekilde özetleyebiliriz. Şimdi yıldız futbolcu hakkında diğer merak edilenleri aktaralım…

Icardi 4

Mauro Icardi Kaç Yaşında?

Mauro Icardi kaç çocuğu var araştırmasını yapan birçok kişi, yıldız futbolcunun kaç yaşında olduğunu merak ediyor.

Wanda Nara haberleriyle gündeme gelen Mauro Icardi’nin yaşı ve doğum tarihine ilişkin bilgileri bu doğrultuda sizlerle paylaşacağız.

Mauro Icardi’nin doğum tarihi 19 Şubat 1993’tür.

Arjantin’in Rosario kentinde dünyaya gelen yıldız futbolcunun 2024 yılı itibariyle günümüzde 31 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

Mauro Icardi Nereli?

Aynı zamanda yıldız ismin aslen nereli olduğu da merak ediliyor.

Mauro Icardi, 1993 yılında Arjantin’in Rosario şehrinde dünyaya gelmiştir. Ancak ailesinin köklerinin kısmen İtalya’ya dayandığı bilinmektedir. Mauro Icardi’nin aynı zamanda İtalyan pasaportu bulunmaktadır.

Futbola 2002 yılında Vecindario futbol kulübünde başlayan Icardi, daha sonra Barcelona alt yapısına transfer olmuş, sonrasında ise Sampdoria futbol kulübüyle 2011 yılında ilk profesyonel karşılaşmasına çıkmıştır.

Mauro Icardi Toplam Kaç Gol Attı?

Yıldız futbolcunun 2011 yılında başladığı profesyonel futbol kariyerinde toplam kaç gol attığına yönelik bilgileri paylaşalım.

Mauro Icardi’nin attığı goller aşağıdaki gibidir:

·       Mauro Icardi, 2011 – 2013 yılları arasında Sampdoria’da toplam 11 gol atmıştır.

·       Mauro Icardi, 2013 – 2019 yılları arasında İnter’de toplam 124 gol atmıştır.

·       Mauro Icardi, 2019 – 2022 yılları arasında PSG formasıyla toplam 38 gol atmıştır.

·       Mauro Icardi, 2022’den günümüze Galatasaray formasıyla toplam 58 gol atmıştır.

Yukarıdaki bilgilerden hareketle Mauro Icardi kaç gol attı sorusunun yanıtı toplamda 231 gol attı şeklinde olacaktır. Mauro Icardi kimdir sorusuna yanıt arayan kişiler için diğer bilgileri inceleyelim…

Mauro Icardi’nin Oynadığı Takımlar

Mauro Icardi kaç çocuğu var sorusunu araştıran pek çok kişi, yıldız futbolcunun daha önce hangi takımlarda oynadığını merak ediyor.

Mauro Icardi’nin oynadığı takımlar aşağıdaki gibidir:

·       2011-2013, Sampdoria

·       2013-2019, İnter

·       2019-2022, PSG

·       2022-günümüz, Galatasaray

Mauro Icardi Maaşı 2024: Galatasaray'dan Aldığı Ücret

Mauro Icardi, 2022-23 sezonunda kiralık olarak Galatasaray’a gelmiş, göstermiş olduğu üstün performans sonrasında 2023-24 sezonunda transfer edilmiştir.

Galatasaray’ın transferle ilgili detayları paylaştığı KAP açıklamasında bonservis bedeli ve yıldız futbolcunun maaşına dair detaylar da açıklanmıştır.

Mauro Icardi’nin Galatasaray’dan aldığı ücret şu şekildedir:

·       Mauro Icardi, PSG’ye ödenen 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer edilmiştir.

·       Mauro Icardi’yle 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, yıldız futbolcuya sezon başına 6 milyon euro maaş ödemesi yapacaktır.

·       Dolayısıyla Icardi’nin maaşının sezonda 6 milyon euro (225 milyon Türk lirası) olduğunu söyleyebiliriz.

Icardi kaç çocuğu var sorusuna yönelik merak edilen diğer soruları yorumlarla birlikte sorabilir, ayrıca görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.