Türkiye Komünist Partisi (TKP) Ataşehir adayı Beyza Çelik Demircioğlu,  X hesabından rakibi Battal İlgezdi'nin bir yurttaşa bağırarak hakaret ettiği anları paylaştı.

Ataşehir İnan Aydınoğlu Kültür Merkezi'nde İlgezdi konuştuğu sırada bir yurttaş, "İçerenköy’ü imar rantçılarına peşkeş çekiyorsunuz. Haksız yere İçerenköylüleri mağdur ediyorsunuz” dedi.

İlgezdi, yurttaşa bağırarak şunları söyledi:
 

"Sana kaç para verdiler lan konuşturuyorlar seni orada. Hadsiz adam. Ulan kim peşkeş çekiyorsa şerefsiz oğlu şerefsizdir. Seni buraya getiren de şerefsizdir. Ahlaksız herif, haddini bil. Sen kimsin lan? Hadsiz herif. Hadsiz! Hadsiz adam! Şerefsiz burada bile oturmuyorsun. Seni kimin gönderdiğini biliyorum. O senin patronun var ya… Burada hanımlar var (…) küfrederim. Şerefsiz. Ahlaksız herif. Burada oturmuyor, Yenisahra’nın orada oturuyor bağırıyor. Şerefsiz oğlu şerefsiz. Sen kimsin lan? Ben 15 senedir bu halka hizmet veriyorum. Sen kimsin beni protesto ediyorsun. Haddini bil! İşine bak"

TKP'li Beyza Çelik Demircioğlu, paylaşımına şu notu düştü:

"Halka hakaret ederek, sermayeye peşkeş çekerek oy istiyorlar.

Halkı oyuncağı gibi gören Battal İlgezdi karşısındakini azarlıyor. CHP'nin yeni adayı Onursal Adıgüzel ise bu saçmalığa sessiz kalıyor.

Haddini bilmesi gereken halkımız değil sermaye sınıfının kuklalarıdır"

 Beyza Çelik Demircioğlu'nun Paylaşımı