Siyaset

İmamoğlu'ndan Paris eleştirilerine yanıt: Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok

İBB Başkanı İmamoğlu, Paris'te geçirdiği vakit hakkında gelen eleştrilere, "Burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu lafların geçerliliği yok. Biz işimize bakıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok" dedi.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın Kartal'daki temel atma töreninde konuştu. Gündemin yanı sıra 2024 Olimpiyatları'nı takip etmek için gittiği Paris gezisi nedeniyle yapılan eleştirilere de, "Bu lafların geçerliliği yok" açıklamasında bulundu.

"Dakika Dakika İftira Atıldı"

2027 Avrupa Oyunları'nın İstanbul'da yapılacağının altını çizen ve 4 gün Paris'te kaldığını söyleyen İmamoğlu şunları söyledi:

"Olimpiyat oyunlarını izledik. Biz orada İstanbul'u tanıtmak, anlatmak için bulunurken burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık.

Bu lafların geçerliliği yok. Biz orada da ne yaptığımızı biliyoruz burada da ne yaptığımızı biliyoruz. Bu kirli dili kullananlara milletimiz gerekli dersi verip bulundukları yerden yollayanlara kadar doğruları anlatmaya devam edeceğiz.

Biz işimize bakıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok."