İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Bekardere Islahı ve Çengelköy çevre projesi temel atma töreninde konuştu.

İmamoğlu, eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, İBB'ye dönük 'terör' ithamına tepki gösterdi. 

Soylu'nun, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 550 terörist var” sözleri sonrası başlatılan soruşturmada avukatının "Müvekkilim İçişleri bakanıdır hazırlanan rapor doğrultusunda elindeki bilgileri siyaset yapma özgürlüğü ve düşünce ve kanaat açıklama özgürlüğü kapsamında açıklamıştır" savunması yapmıştı. 

CHP’li Çelik’ten "Soylu" paylaşımı ve yerel seçim uyarısı: "Yalan söyledi, şimdi de yan çiziyor" CHP’li Çelik’ten "Soylu" paylaşımı ve yerel seçim uyarısı: "Yalan söyledi, şimdi de yan çiziyor"

"Hatırlıyorsunuz değil mi? Kul hakkı yediniz kardeşim..."

İmamoğlu, Soylu'nun İBB çalışanlarını hedef gösterdiği açıklamasını anımsatarak "Hatırlıyorsunuz değil mi? Kürsüleri devirecekti, mikrofonlar sallanıyordu bize anlatırken, sayı veriyordu... Kul hakkı yediniz kardeşim kul hakkı... Kul hakkı yediniz şimdi köşenizden pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz" dedi. 

'İBB'de 557 terörist var' demişti: Soylu 'siyaset yapma özgürlüğünü' kullanmış 'İBB'de 557 terörist var' demişti: Soylu 'siyaset yapma özgürlüğünü' kullanmış