Gaziantep'te iş cinayeti sonucu hayatını kaybeden İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan, ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki yapımı devam eden Akkent Cami'de keşif yaptığı sırada çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

33 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN ULAŞILMIŞTI

İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan[/caption] İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan geçen yıl Şahinbey ilçesindeki yapımı devam eden Akkent Cami'de keşif yaptığı sırada caminin kubbesine beton dökmek için kurulan iskelenin altında kalmıştı. Çok sayıda ekip tarafından arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmişti. Mühendis Korkutcan'a 33 saatlik bir çalışmanın ardından ulaşılmış, sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Yakınları ve iş dünyası tarafından sevilen Küçükcan ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anmada Küçükcan'ın mezarına karanfil bırakıldı. Küçükcan'ın annesi Semra Küçükcan ve Mühendis Küçükcan'ın eşi Zeynep Küçükcan anmada zor anlar yaşandı.

"OĞLUMUZ İLE ONUR DUYUYORUZ"

Yardımsever ve duyarlı olduğu için oğluyla onur duyduğunu söyleyen Baba Mimar Kemal Küçükcan, "Elim bir kazada kaybetmiş olmanın büyük bir üzüntüsünü yaşıyoruz aile olarak ama sizler hiçbir zaman ama sizle bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Meslek kuruluşları başta olmak üzere STK'lar, diğer dostlar sevenler bizi yalnız bırakmadı. O nedenle ben bir kere daha sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Meslek olarak kendini yetiştiren ve bizlere onur veren bir evlat olduğunu her zaman insanlara yardım etmek, dertleriyle işleriyle her türlü ihtiyaçlarıyla ilgilenen evladımdan ben onur duyduğumu bu vesileyle belirtmek isterim. Ancak bir teşekkürüm de sevgili oğlumun her türlü başarısında her zaman yanında olan gelinim Zeynep Küçükcan'ın ve torunlarımın hepsine teşekkür etmek istiyorum. O kadar mutlu bir yaşamları vardı ki onları seyrederek ben de mutlu oluyordum, Ama Zeynep sağ olsun onu her yerde yalnız bırakmadı. Zeynep'ime teşekkür ediyorum ve onun ailesi olmaktan, dünürüme de teşekkür ediyorum hiçbir zaman bizi hiçbir zaman çocuklarından ayırmadığı oğlum için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca da böyle bir oğlumuz olduğu ve herkesi kendine sevdirdiği için onur duyduğumuz bir kere daha belirtmek istiyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum"