Yeni nesil teknolojiler banyo ürünlerinde de yaratıcı tasarımların ortaya çıkmasını sağlamıştır. Banyoların en önemli aksesuarlarından banyo bataryası kullanışlı ve şık tasarımıyla dikkat çeker. Tek olarak olduğu gibi lavabo musluğu, duş başlığı gibi parçaların da bulunduğu banyo bataryası seti banyolarında görsel bütünlük arayanlar için idealdir. Siyah, metalik, altın gibi farklı renklerinin yanında standart banyolar ve ankastre olarak tasarlanan banyolar için üretilmiş banyo bataryası çeşitleri hem bütçeye hem de banyo tasarımına göre seçim yapmayı kolaylaştırır.

banyo bayartyası2

İşlevselliğiyle Öne Çıkan Banyo Bataryası Modelleri

Banyoda duş aksesuarı ve lavabo musluğunda kullanılan banyo bataryası farklı modelleriyle de göz doldurur. Banyonuzu yenilemek istediğinizde ya da yeni bir banyo yaptırmak istediğinizde zengin ürün portföyü içinden seçim yapabilirsiniz. Termostatik, standart ve ankastre gibi farklı modellerden birnin banyonuzda kullanabilirsiniz. Pirinç malzeme ve krom kaplama olarak üretilen modeller maksimum sıcak su seviyesini 5 ile 65 derece arasında tutma özelliğine sahiptir. Su tasarrufu yapabilecek şekilde tasarlanan bu modelde 24x1 perlatör kullanılmıştır. Su kontrolü üst taraftaki başlık vasıtasıyla yapılmaktadır. Sıcak-soğuk su girişi olan başka bir modelde ise termostatik kartuş kullanılmıştır. Ürün termostatik banyo bataryası olarak da anılır. Bunun yanı sıra hızlı temizlenebilen perlatör özelliğiyle de öne çıkar.

Banyo Bataryası Seçiminde Hangi Kriterler Dikkate Alınmalı?

Banyo bataryası seçerken öncelikle kullanılacak alan ve tesisat şeklini göz önünde bulundurmak gerekir. Standart bir tesisat için standart model uygun olurken tesisat ankastre ise ankastre banyolar için olan ankastre banyo bataryası seçilmelidir. Bunun yanı sıra sağlam, uzun ömürlü, su ve kireç lekesi tutmayan modelleri seçmek de önemlidir. Duvarın rengi, lavabo modeli, duş başlığının rengi gibi parametreler de batarya seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardandır. Diğer yandan sıcak-soğuk su girişi olması, su tasarrufu yapabilmesi, aç kapa özelliğinin olması, ikili musluk özelliği, perlatörün kendi kendini temizleyebilmesi de önemliyse değerlendirmenizi ona göre yapmanız önerilir. Sıcak su kullanmayacaksanız tekli banyo bataryası seçebilirsiniz. .

Banyonuzun Havasını Değiştiren Aksesuar: Banyo Bataryası 

Banyo bataryası sadece işlevselliğiyle değil estetik ve şık görseliyle de dikkat çeker. Dış kaplamasında krom kullanılan modeller su lekesi, kireç gibi kalıntıları tutmadığından şık olmasının yanında kullanışlıdır. Diğer yandan siyahın asil görüntüsünü banyonuza taşımak isteyebilirsiniz. Dekorasyonunuza uyuyorsa siyah banyo bataryası şık tasarımıyla göz doldururken krom kaplama her alana uyum sağlar. Siyahın diğer mobilyalarla yarattığı tezat ise estetik olarak avantaja dönüşür. Altın ise oldukça iddialı bir renk olup gösterişli banyolar için ideal bir seçimdir. Diğer yandan ankastre tasarıma sahip modeller duvarın içine gömülü olduğu için küçük banyolar için idealdir. Farklı modellerdeki ürünlerden birini seçerek banyonuzu keyifli hale getirebilirsiniz. Uzun süreli kullanacağınız bir model seçerek banyonuzun uzun süre şık görünmesini sağlayabilirsiniz. 

Her Bütçeye Uygun Banyo Bataryası Fiyatları

Ünüler arasından seçim yaparken kullanım alanı ve kullanım amacını bilmeniz istediğiniz özelliklerde bir seçim yapmanızı kolaylaştırır. Özellikle banyo lavabo bataryası alırken lavabo ile arasındaki mesafe oldukça önemlidir. Lavabonun çanak ya da düz olması alacağınız modelin şeklini belirler. Bunun yanı sıra, malzemesi, kaplaması, sıcak soğuk su girişli olması, ankastre ya da standart banyolara uygun olması, termostatik kartuş özelliği gibi kriterler ürün fiyatlarında etkendir. Dolayısıyla tek bir fiyattan söz etmek söz konusu değildir. Bununla birlikte zengin ürün portföyü içinden bütçenize ve ihtiyacınıza uygun bir model bulabilme olasılığınız oldukça yüksektir. Ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak için Koçtaş web sayfasını ziyaret edebilir, istediğiniz ürüne Koçtaş kalitesi ve güvencesiyle sahip olabilirsiniz.