İstanbul için önceki Parti Meclisi toplantılarında kesinleşen Fatih Belediye Başkan Adayı Mahir Polat ve Pendik ilçe belediye başkan adayı Tarık Balyalı'nın yanı sıra bugün de CHP tarafından yönetilmeyen diğer 12 ilçenin daha adayları Parti Meclisi tarafından kesinleştirildi. 

İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla birlikte 31 Mart 2024 ilçeler için mücadele edecek olan isimler de netleşiyor. Fatih ve Pendik İlçelerinin ardından bugün toplanan Parti Meclisi'nde İstanbul Beyoğlu adayı olarak İnan Güney, Tuzla İlçe Belediye Başkan Adayı Eren Ali Bingöl, Çatalca adayı olarak Erhan Güzel ve Üsküdar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Sinem Dedetaş'ın adaylıkları MYK'dan geçerek Parti Meclisi gündemine sunuldu. Tuzla ve Üsküdar adaylarının MYK'da oy çokluğuyla geçtiği bildiriliyor.

Öte yandan Başakşehir'de Mesut Öksüz - İnşaat Mühendisi, Bayrampaşa'da Hasan Mutlu (Eğitimci-İşletmeci), Beyoğlu'nda İnan Güney (Mali Müşavir), Çatalca'da Erhan Güzel, Eyüpsultan'da Mithat Bülent Özmen, Gaziosmanpaşa'da Hakan Bahçetepe, Güngören'de Temel Akkoç, Sancaktepe'de Alper Yeğin, Silivri'de Bora Balcıoğlu, Şile'de Özgür Kabadayı da PM'de onay alarak aday olarak ilan edildiler. 

İşte İstanbul'un kesinleşen ilçe adaylarının listesi:

 İstanbul Ilçe Adayları