İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Meral Akşener'in sürpriz Saray zirvesi hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Akşener, Gazeteci İsmail Saymaz'ın 'Yargıtay'daki bir iş insanının davası ile ilgili görüştü' iddiasını yalanladı. Akşener ofis tuttuğu iddiasını da yalanladı.

Akşener, oğlu Fatih Akşener hakkkındaki iddialara da yanıt vermedi. Akşener'in açıklamasına İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan destek geldi. Dervişoğlu şunları dile getirdi:

Hiç kimse yeise kapılmasın.
İYİ Parti’ye düşmanlık bize sadece güç verir.
Dünümüzde bizimdir, yarınımız da.
 

 Screenshot 2024 06 11 At 23 18 32 X'te Müsavat Dervişoğlu Hiç Kimse Yeise Kapılmasın. İyi̇ Parti’ye Düşmanlık Bize Sadece Güç Verir. Dünümüzde Bizimdir Yarınımız Da. X

AKŞENER'DEN DE DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Akşener, katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından yaptığı X paylaşımını retweet etti.

Screenshot 2024 06 11 At 23 21 01 (1) X'te Ayşe Ateş Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan Beni Ve Kızlarımı Makamında Kabul Etti. Büyük Bir Nezaketle Ağırladığı Ve Yaklaşık Bir Buçuk Saat Boyunca Süren Görü[...]