İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu,  partisinin Uşak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Zorlu, ittifak dışında kalmalarının ardından saldırıların odağı olduklarını ifade etti.

Adaylıktan çekilenlere dair konuşan Zorlu, "Biz tek başına girme kararı aldığımız tarihten itibaren çok çeşitli saldırılara maruz kaldık. Bu süreç yaşanırken bizden ayrılan bazı arkadaşlarımız oldu. Bir defa şunu söyleyeyim, eleştiriye sonuna kadar açığız.

Politikalarımız, ortaya koyduğumuz duruş çerçevesinde bizi eleştirenler elbette olacaktır. Bu sebeple ayrılan arkadaşlarımıza elbette üzüldük. Onların ayrılmasını istemeyiz. Ama özellikle belirli bir periyot içerisinde planlı bir biçimde rakamlar, ilçeler, mevziler saptırılarak partimize yönelik çok ciddi bir kara propaganda uygulanmıştır. Bunun örneklerinden biri Uşak'ta da verilmiştir." şeklinde konuştu.

"ZARAR VERMEYE ÇALIŞANLARIN TUTUMLARINI KABUL ETMİYORUZ"

Anketlere göre oylarında artış olduğunu belirten Zorlu, "Eleştiri kültürüne tamam ama İYİ Parti'nin tek başına girme kararına ve iradesine saygı duymayarak bize zarar vermeye çalışan arkadaşların tutumlarını asla kabul etmiyoruz. Bu siyaseten hiç etik ve ahlaki de değildir." dedi.

Zorlu, "Bu kararımızın ardından milletimizin bize yönelen teveccühü her geçen gün artmaktadır. Çok ciddi bir teveccühle karşı karşıyayız. Bunun elbette bilimsel anlamda ölçümü noktasında da çalışmalarımız oldu, olmaya devam ediyor. Oylarımızda bir artış olduğunu Türkiye genelinde açık yüreklilikle söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

Açıklamasının ardından ziyaretlerini sürdüren Zorlu,  İl Başkanı Ayşegül Obalı ve İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür ile İsmet Paşa Caddesi'nde esnafa da ziyarette bulundu.