BİYOGRAFİLER

Juliette Aruh Kimdir? Mustafa Denizli'nin Eski Eşi Nereli?

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, hayatı boyunca üç kez evlilik yapmıştır. Bu evliliklerden ilki ise Juliette Aruh ile yaptığı evliliktir. Mustafa Denizli'nin ilk eşi Juliette Aruh kimdir sorusunun cevabı ve daha fazlası yazımızda!

Abone Ol

Juliette Aruh ve Mustafa Denizli’nin evlilikleri Türk medyasında büyük yankı uyandırmıştı. Aşkları için mücadele eden bu çiftin hayatı da merak konusu oldu. Haliyle Juliette Aruh’un yaşamı da çokça araştırılıyor. Peki, Juliette Aruh kimdir? Merak edilen tüm detaylar yazımızda…

Juliette Aruh Kimdir?

Mustafa Denizli’nin eski eşi Juliette Aruh çokça merak ediliyor. Juliette Aruh ünlü teknik direktör Mustafa Denizli’nin ilk eşidir. 1977 yılında Mustafa Denizli ile evlenen Juliette Aruh 1989 yılında bu evliliği sona erdirmiştir.

Çiftin Selin Denizli adında bir kızları olmuştur. Juliette Aruh Türk Musevi topluluğuna mensup bir isimdir.

Juliette Aruh’un ailesi Mustafa Denizli ile evlenmesine karşı çıkmışlardır. Çiftin evlenmemesi için Juliette Aruh’u İsrail’e götürmüşlerdir. Fakat Mustafa Denizli İsrail’e giderek Juliette Aruh ile orada evlenmiştir.

Juliette Aruh Aslen Nerelidir?

Juliette Aruh Türk Musevi kökenine sahiptir. Aslen İzmirli olduğu bilinmektedir.

Juliette Aruh Kaç Yaşındadır?

Selin Denizli’nin annesi Juliette Aruh'un yaşı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Jülyet Aruh ve Mustafa Denizli Evliliği

İzmir’de 1977’de yaşanan Mustafa Denizli-Jülyet Aruh aşkı, o dönemde karma evlilikler açısından oldukça sansasyonel bir olaydı.

Mustafa Denizli İzmir Alsancak’ta Jülyet Aruh’a aşık olmuştu. Jülyet Aruh, kentin tanınmış Musevi ailelerinden birinin kızıydı. Bu tür aşklar toplumda yasak olmamasına rağmen, bazı aileler gelenekçi ve tutucu davranabiliyordu. Baba Aruh, kızının ilişkisinden rahatsızdı ve ailesini toplayarak İsrail’e gitti.

Mustafa Denizli, bu durum karşısında büyük bir darbe aldı ama pes etmedi. Jülyet’ine kavuşmak için her şeyi göze alarak Tel Aviv’e gitti. Ancak İsrail polisi, vizesiz gelen genç futbolcuyu sıkı sorgulamalara tabi tuttu. Mustafa, “Bırakın sadece sevgilimi göreyim, sonra ne isterseniz yapın,” diye bağıracak kadar sıkılmıştı.

Mahkemeye çıkarıldığında, hakim karşısında aşkını savundu. “Ben burada yaşamaya zorlanan bir genç kızı seviyorum. Onu almadan buradan gitmem,” dedi. Jülyet, Mustafa’yı seviyordu ve onu yalnız bırakmayı düşünmüyordu. Baba Aruh, sonunda genç aşığın kararlılığını anlamıştı.

Sonunda evlendiler ve mutlu bir evlilik sürdürdüler. Kızları Selin, bu mutluluğun sembolü oldu. Mustafa Denizli hem aşkında hem de futbolda isyanın simgesi haline geldi.

Selin Denizli Yaşı

Juliette Aruh kimdir sorusu kadar çiftin kızları Selin Denizli’nin hayatı da araştırılmaktadır.  Tam adıyla Selin Denizli Burnaz ünlü teknik direktör Mustafa Denizli’nin büyük kızıdır.

30 Nisan 1978 tarihinde dünyaya gelen Selin Denizli günümüz itibarıyla 46 yaşındadır.  2010 yılında İstanbul’un tanınmış mimarlarından Abdullah Burnaz ile evlenmiştir.

Bu evlilikten Mustafa Cem ve Kerem Ege adında iki erkek çocukları olmuştur. Roma’da evlenen çift yaklaşık 1.5 yıl ayrı yaşadıktan sonra 2024 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştır.

Abdullah Burnaz’ın ise bir önceki evliliğinden Alya adında bir kızı bulunmaktadır. Selin Denizli, sosyal medya platformu Instagram’da oldukça aktif olup 10 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

Selin Denizli anneler gününde annesi Juliette Aruh için aşağıdaki paylaşımı yaparak annesine olan sevgisini göstermiştir:

“Hayatından çocuğu için vazgeçmiş birini tanıdınız mı hiç? 30lu yaşlarından itibaren tek olmayı çocuğu açısından daha sağlıklı bulduğu için tercih etmiş birini? İstanbul’da çocuk yetiştirilmez deyip İzmir’e geri döneni? Kızını öfkeden kinden kişisel sorunlarından elinden geldiğince uzak tutarak, hayatın gönderdiği güzellikleri geldiği gibi kabul etmeyi öğreten bir kadınla tanıştınız mı? İsyankar, dik başlı, pabuç dilli bir ergenle göğüs göğüse çarpışırken, her seferinde pijamalarıyla gittiği yerden onu almaya gelen tek başına bir kadın gördünüz mü? Ben gördüm. O kadın benim annem @jujumc1803 “Anne olunca anlarsın” klişesini iliklerime kadar hissettikten sonra bazen daha çok kızdığım ama daha da çok saydığım, anladığım. Hem eleştirip hem de çocuğumu kendimden sonra tek emanet ettiğim. Ana kız ilişkileri üzerine kitap yazabileceğim kadar ensemde olanım…”

Mustafa Denizli Hakkında

Mustafa Denizli’nin ilk eşi Juliette Aruh kimdir sorgusundan bahsettikten sonra Mustafa Denizli kimdir sorusunu yanıtlayalım.

Türk futbolunun önde gelen isimlerinden Mustafa Denizli 10 Kasım 1949'da İzmir’in Alaçatı ilçesinde dünyaya gelmiştir.

Futbol kariyerine 1962 yılında Altay altyapısında başlamıştır. Mustafa Denizli profesyonel hayatının ilk sözleşmesini de yine Altay futbol takımı ile imzalamıştır.

1967-1983 yılları arasında Altay formasını giymiştir.  Bu süreçte 1967 ve 1980 yıllarında olmak üzere iki kez Türkiye Kupası kazanmıştır. Altay’da çıktığı 386 maçta 121 gol atan Denizli kulübün efsaneleri arasına adını yazdırmıştır.

1983 yılında Galatasaray’a transfer olan Mustafa Denizli burada yalnızca bir sezon forma giymiş ve 15 maçta 3 gol kaydetmiştir. Futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra 1984 yılında teknik direktörlük kariyerine adım atmıştır.

Mustafa Denizli Şu An Evli Mi?

Mustafa Denizli’nin şu anda evli olup olmadığı da merak edilmektedir. Mustafa Denizli ilk eşi Juliette Aruh’tan 12 yıllık evliliklerinin ardından 1989 yılında boşanmıştır.

Ayrıca 14 yıl boyunca birlikte olduğu Çiğdem Kayalı ile ilişkisinden Lal adında bir kızları dünyaya gelmiştir. Lal Denizli 2024 yılında Çeşme Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Mustafa Denizli 2010 yılında kendinden 25 yaş küçük Evin Elçi ile evlenmiştir. Evin Elçi Şerafettin Elçi’nin kızıdır. 2017 yılında bu evlilik sona ermiştir. Mustafa Denizli şu an evli değildir.

Mustafa Denizli Nereli?

Mustafa Denizli’nin ilk eşi Juliette Aruh kimdir sorusunun dışında özel hayatında diğer merak edilen konular da bulunmaktadır.

Bu konulardan biri de ünlü direktörün aslen nereli olduğudur. Mustafa Denizli’nin aslen İzmir/ Alaçatılı olduğu bilinmektedir.