Kaan Ayhan kariyer hayatının yanında evlilik hayatı ile başarı yakalamış ve bu yönden oldukça merak edilmektedir. Orta saha oyuncusu olan Kaan Ayhan, Galatasaray’a transfer olduktan sonra sık sık gündeme gelmeye başladı. 

Ülkemizde ve diğer Avrupa ülkelerinde de yakından takip edilen futbolcu Kaan Ayhan, özellikle özel hayatı ile merak konusu oldu. 

Peki, Kaan Ayhan evli mi? İşte, Kaan Ayhan’ın evlilik hayatına dair merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Kaan Ayhan Evli Mi 3

Kaan Ayhan Evli Mi?

Kaan Ayhan hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli başarılara imza atmış bir futbolcudur. Başarılı olması sebebi ile de Kaan Ayhan hakkında pek çok konu merak ediliyor. Özellikle, ünlü futbolcuyu yakından takip edenler özel hayatına dair Kaan Ayhan evli mi sorusunu araştırıyor. 

Milli futbolcu Kaan Ayhan, Aylin Cengiz ile evlidir. Ayhan ve Cengiz çifti 26 Kasım 2018 tarihinde resmi olarak evlendikten sonra Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı olan Essen’de büyük bir düğün düzenlemiştir.

Kaan Ayhan ve Aylin Cengiz’in Essen’de yapılan düğününe takım arkadaşları, aileleri ve yakın çevrelerinden oluşan 500 kişiden fazla davetli katılmıştır. Çiftin düğünü Türk geleneklerine ve müzikleri ile gerçekleştirilmiştir.

Kaan Ayhan Evli Mi 2

Kaan Ayhan Kaç Çocuğu Var?

Kaan Ayhan ve Aylin Betül Ayhan’ın bir erkek bir de kız olmak üzere 2 çocuğu bulunmaktadır. Karan adını verdikleri ilk çocukları, 2022 yılında dünyaya gelmiştir ve 2 yaşındadır. Çiftin ikinci çocukları Kayla ise 16 Mayıs 2024 yılında dünyaya gelmiştir.

Kaan Ayhan evli mi sorusuna yanıt verdikten sonra ünlü futbolcu hakkında diğer merak edilenlere de yer verelim.

Kaan Ayhan Eşi Kimdir?

Futbolcu Kaan Ayhan’ın evli olduğunu öğrenenler Aylin Cengiz kimdir araştırması yapıyor. Buna göre Aylin Cengiz hakkındaki bilinenlere yer verdik.

Aylin Cengiz, 2018 yılında ünlü futbolcu Kaan Ayhan ile dünya evine girmiştir. 2 çocuk annesi olan Aylin Cengiz’in annesi Nuray Cengiz Şanlıtürk olduğu ve babasının da EKIP Integram GmbH Sahibi Yıldıray Cengiz olduğu bilinmektedir. 

Bu evlilik sonrasında Aylin Cengiz hakkındaki detaylar merak edilse de medyadan uzak bir hayat sürdürmeyi tercih etmektedir. 

Aylin Cengiz Kaç Yaşında?

Kaan Ayhan’ın eşi Aylin Cengiz’in doğum tarihine ulaşılamamaktadır ve kaç yaşında olduğu bilinmektedir. 

Aylin Cengiz Ne İş Yapıyor?

Tam adı Aylin Betül Cengiz olan ünlü futbolcu Kaan Ayhan eşi Aylin Cengiz’in ne işle uğraştığı bilinmemektedir.

Kaan Ayhan Evli Mi 4

Kaan Ayhan Nerede Doğdu? Kaç Yaşında?

Kaan Ayhan kaç yaşında olduğu ve hangi takımlarda yer aldığı gibi sorular gündeme geldi. Şimdi milli futbolcu Kaan Ayhan’ın yaşantısı hakkındaki detaylara değinelim…

29 yaşındaki Kaan Ayhan, 10 Kasım 1994 tarihinde Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde doğmuş, Türk milli futbolcudur. Profesyonel futbol hayatına Schalke 04 altyapısında başlayan Ayhan, A takım forması da giymiştir. Daha sonra Kaan Ayhan Schalke 04 isimli takımdan ayrılmış ve Fortuna Düsseldorf’a transfer olmuştur. Fortuna Düsseldorf isimli takımda uzun yıllar forma giyen Ayhan, bir süre de İtalya Serie A takımı Sassuolo’da oynamıştır. 

Kaan Ayhan ayrıldı mı soruları da kariyer hayatına dair en çok merak edilen sorulardan olmuştur. Kaan Ayhan Sassuolo’dan ayrılmıştır daha sonra ise ülkemize dönüş yapmıştır. 2023 yılında ise kiralık olarak Galatasaray’a gelmiş ve daha sonra bonservisi alınarak takımın kadrosuna katılmıştır. 2023 yılından beri ise Kaan Ayhan çocukları ve eşi ile Türkiye’de hayatlarını sürdürmektedir. 

Kaan Ayhan Aslen Nereli?

Kaan Ayhan’ın anne tarafından aslen Trabzonlu olduğu bilgisi bulunmaktadır. 

Kaan Ayhan Babası Nereli?

Kaan Ayhan’ın babasının aslen Iğdırlı olduğu bilinmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Kaan Ayhan evli mi ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Kaan Ayhan Galatasaray'a Gelmeden Önce Hangi Takımdaydı? 

Kaan Ayhan 2020 ve 2023 sezonlarında Galatasaray’a gelmeden önce Sassuolo isimli İtalya’da kurulan bir futbol takımında oynamıştır.

Kaan Ayhan Kaç Dil Biliyor?

Kaan Ayhan, Türkçe, İtalyanca, Almanca ve İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir. 

Kaan Ayhan Iğdır’ın Neresinden?

Kaan Ayhan’ın Iğdır’ın Yaylıca köyünden olduğu ve dedesinin de hala orada yaşadığı bilinmektedir. 

Kaan Ayhan Ne Zaman Evlendi?

Çok genç yaştan beri beraber olduğu bilinen Kaan Ayhan ve Aylin Cengiz 26 Kasım 2018 tarihinde evlenmiştir.