ADVERTORIAL

Kargo Kutusu Nedir?

Abone Ol

Kargo kutusu bir diğer adı ile e-ticaret kutusu olarak da bilinmektedir. Genellikle internet üzerinden satış yapan büyük küçük bütün işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Peki, satış yapan firmalar neden bu ürünleri kullanmaları önerilmektedir?

Artık günümüzde pek çok kişi parasını internet üzerinden kazanmaktadır. İnternetin yaygın olarak kullanıldığı ve neredeyse hayatımızın tamamını kaplayan bu ağ üzerinden her türlü alışverişimizi yapabiliyoruz. Firmalar müşterisi sayısını artırmaya var olan müşterilerini de memnun etmek için çaba gösteriyor. En iyi hizmeti sunabilmek için ürünlerin kaliteli olmasının yanı sıra ürünün nasıl gönderildiği de büyük önem taşımaktadır.

Kargo kutusu firmaların müşterilerine ürünlerini sağ salim bir şekilde ulaştırmak adına kullanmaları gereken özel tasarlanmış kutular olarak tanımlanmaktadır. E-ticaret satışı yapan firmaların sattıkları ürünlere göre bu kargo kutularından kullanmaları önerilmektedir. Doğru tercih edilen e-ticaret kutularının işletmelere sağladığı doğrudan ya da dolaylı pek çok yarar bulunmaktadır. En önemlisi firmaların büyümesine ve marka adının duyulmasına yardımcı olmaktadır.

KARGO KUTUSU ÇEŞİTLERİ

Çeşitli renkte ve boyutta üretilebilen e-ticaret kutusu içerisinde her türlü ürün taşınabilmektedir. Bu ürünlerin fiyatları da genellikle boyut ve adet sayısına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Aynı zamanda göndereceğiniz ürünün türüne göre özel olarak üretilen kilitli kargo kutusu modelleri de son dönemlerde tercih edilmektedir. Brandtobag firmamızda siz değerli müşterilerimiz için özel olarak üretilen e-ticaret kutuları ihtiyaçlarınızı karşılayacak niteliktedir.

Kilitli özelliği olsun olmasın bütün kargo kutularımız aynı kalite ve özenle hazırlanmaktadır. Dilerseniz baskılı dilerseniz baskısız olmak üzere istediğiniz modellerden tercih edebilirsiniz. Üzerine firmanızın adını ya da logosunu da bastırabilirsiniz. Katlanma yerlerinin belli olduğu kargo kutusu ürünlerinin kurumları da çok pratiktir. Markanızı en iyi şekilde temsil edebilecek olan bu ürünler firmamız tarafından ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek nitelikte tasarlanmıştır.

KARGO KUTUSUNUN MARKA İMAJI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Ürünlerinize göre doğru olarak tercih ettiğiniz e-ticaret kutusu ürünlerinin marka imajı üzerindeki etkisi çok büyüktür. Çeşitli boyut ve şekillerde üretilen bu ürünler ürünleri güvenli bir şekilde taşımayı sağlıyor. Aynı zamanda marka bilgi ve logosu da ürünlerin üzerine ekleneceği için marka bilinirliğini de artırıyor. Müşterilerinizin memnuniyetini önemsiyor ve markanızın büyümesini istiyorsanız mutlaka ürününüze özel olarak üretilebilecek kargo kutusu modellerinden tercih etmelisiniz.

Sektörün öncü firmalarından olan Brandtobag firmamız ihtiyaçlarınıza özel birden fazla seçenek sunmaktadır.

E-TİCARET KUTUSU KULLANMANIN AVANTAJLARI

E-ticaret kutusu herkesin de bildiği gibi öncelikle işletmeler tarafından sıkça tercih edilen bir üründür. Genellikle sıvı olmayan ürünlerin kargolanma aşamasında kullanılmaktadır. Peki, e-ticaret kutusu kullanmanın avantajları nelerdir? Neden e-ticaret kutusu tercih edilmelidir?

  • E-ticaret kutuları genellikle baskısız ve renksiz olarak üretilmektedir. Bu tür ürünlerin üzerine istenilen şekilde, baskı, tasarım ya da yapıştırılabilmektedir. Firmanızın logosu ve adını bu şekilde duyurabilirsiniz.
  • Artık çağımızın neredeyse bir gereği olan internet alışverişlerinde hemen hemen her türlü ürün satın alınabilmektedir. Satın alınan ürünlerin kutulu ve paketli bir şekilde gönderilmesi halinde müşteriler kendilerine özel hissedecek ve işletmenin işini iyi yapan bir firma olduğunu bilecek. Artık bütün platformlarda alışveriş yapılırken kullanıcılar geri dönüş olarak yorum yazıyor. Pek çok kişi de “Kargolanması iyi değildi” yorumu baz alarak sipariş vermekten bile vazgeçebiliyor!
  • E-ticaret kutusu sayesinde kutunun içerisine konulan ürünler sağlam bir şekilde taşınmaktadır. Bu durumda iade oranınızı bile düşürme şansı yakalayabilirsiniz.
  • Eğer sizde e-ticaret kutusu arıyorsanız yukarıdaki kriterleri baz alarak siparişleriniz için mutlaka bu kutulardan tercih etmelisiniz.