BİYOGRAFİLER

Mertens'in Eşi Katrin Kerkhofs Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Galatasaray taraftarlarının 'yenge' olarak hitap ettiği Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs kimdir sorusuyla birlikte en çok da ne iş yaptığı araştırılıyor. Detayları paylaştık!

Abone Ol

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Dries Mertens son iki sezondur ligde fırtınalar estiriyor. Taraftarların en sevdiği oyunculardan biri olan Belçikalı yıldızın özel hayatı yakından takip ediliyor.

Bu nedenle birçok kişi Mertens’in eşi Katrin Kerkhofs kimdir diye soruyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Mertens'in Eşi Katrin Kerkhofs Kimdir?

Galatasaray’ın Belçikalı on numarası Dries Mertens yaşına rağmen etkili performansıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. 37 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon 51 maça çıkıp 12 gol ve 19 asistlik gol katkısı yaptı. Bu performansıyla takımının üst üste ikinci kez şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu.

Taraflı tarafsız herkesin hayranlığını kazanan Belçikalı futbolcu sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip. Sık sık eşi Katrin Kerkhofs ve oğlu Ciro ile fotoğraflarını paylaşıyor. Mertens’in hayranları yıldız futbolcu kadar eşi ve oğluna da büyük ilgi gösteriyor. Bu nedenle birçok kişi Mertens’in eşi Katrin Kerkhofs kimdir diye merak ediyor.

Katrin Kerkhofs, 12 Eylül 1988 tarihinde Belçika’nın Leuven şehrinde dünyaya geldi. 2014 Dünya Kupasında Studio Brussels için Brezilya’nın başkenti Rio de Janeiro’da canlı yayın ve röportajlar yaptı. 2015 yılında uzun yıllardır birlikte olduğu Belçikalı futbolcu Dries Mertens ile dünyaevine girdi. 2016 Avrupa Şampiyonası öncesinde Belçika Milli Takımı oyuncuları ve eşleriyle röportaj yaptığı bir program hazırladı.

Aynı zamanda Hotel Hungaria adlı bir medya şirketinde editör ve araştırmacı olarak çalıştı. Aynı yıl içinde Dancing with the Stars (Yıldızlarla Dans) adında bir dans yarışmasına katıldı. Dans becerileriyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Yarışmada finale kadar çıkmayı başarsa da James Cooke’nin ardından ikinci oldu. 2019’da Pedro Elias’ın sunduğu Control Pedro programına düzenli olarak konuk oldu.

2020 yılında The Smartest Person in the World (Dünyanın En Zeki İnsanı) adlı programda jüri üyeliği yaptı. 2018’de yarışmacı olarak katıldığı Dancing with the Stars (Yıldızlarla Dans) yarışmasına sunucu olarak geri döndü. Gert Verhulst ile sunuculuk yaptı. 2023 yılında Tulpen from Antwerp adlı müzik programında Buddy Vedder ile sunuculuk yaptı. Aynı yıl içinde The Masked Singer (Maskeli Şarkıcı) şarkı yarışmasına katıldı. Ancak beşinci bölümde yarışmadan elendi.

Mertens Eşi Kaç Yaşında?

Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs kimdir diye merak edenler ünlü sunucunun kaç yaşında olduğunu da öğrenmek istiyor.

Dokuz yıldır Mertens ile evli olan Katrin Kerkhofs, 12 Eylül 1988 tarihinde Belçika’nın Leuven şehrinde doğdu. Ünlü sunucu şu anda 35 yaşındadır. 12 Eylül’de 36 yaşına girecek.

Kat Kerkhofs Ne İş Yapıyor?

Katrin Kerkhofs kimdir sorusuna yanıt bulanlar ünlü sunucunun ne iş yaptığını da merak ediyor.

Katrin Kerkhofs, uzun yıllardır televizyon programı sunuculuğu yapıyor. Aynı zamanda son yıllarda DJ’lik yapmaya da başladı. Çeşitli festivallere ve etkinliklere DJ olarak katılıyor.

Mertens Eşi Nereli? Katrin Kerkhofs Nereli?

Dries Mertens’in 2025 yılında evlendiği eşi Katrin Kerkhofs, 12 Eylül 1988 tarihinde Belçika’nın Leuven şehrinde doğdu.

Mertens Eşi ile Nasıl Tanıştı?

Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs kimdir sorusunun ardından en çok merak edilen konulardan birisi de çiftin nasıl tanıştığı.

Katrin Kerfkhof, daha önce Galatasaray Televizyonuna verdiği röportajda şu açıklamayı yaptı:

"Uzun yıllar önce biz 11 yaşındayken tanıştık. Bir arkadaşımız evinde eğlence düzenlemişti. Eşim de bizim komşumuzdu ve o da katıldı. İlk defa orada tanıştık ama yaşımız küçüktü. Sonra 16 yaşıma geldiğim zaman gidip eşime açıldım ve seninle beraber zaman geçirmek istiyorum dedim ve bu şekilde bir araya geldik... Evlilik teklifi çok romantik oldu. Hatta Dries benden çok daha fazla romantik biridir, bu tarafı çok hoşuma gidiyor. Evlilik teklifi için beni ilk defa görüştüğümüz parka götürdü. Bir gün ‘Gel köpeği gezdirmeye gidelim’ dedi ve otururken orada evlenme teklifi etti ve ben de evlilik teklifini kabul ettim."

Mertens Ne Zaman Evlendi?

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Dries Mertens ile Belçikalı sunucu Katrin Kerfkhof, 26 Haziran 2015 tarihinde evlendi. Dokuz yıldır evli olan çiftin ilk çocukları Ciro, 2022 yılında dünyaya geldi.

Katrin Kerkhofs Hadise ile Arkadaş Mı?

Belçikalı sunucu Katrin Kerkhofs ile Hadise’nin arkadaş olup olmadığı merak ediliyor. Kendisi de Belçika doğumlu olan Hadise ile Katrin Kerkhofs uzun süredir yakın arkadaşlar. Zaman zaman evlerinde birbirlerini ağırladıkları fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Ciro Kaç Yaşında?

Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği Ciro Mertens, 2022 yılında dünyaya geldi. Şu anda iki yaşında.

Bu yazımızda Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens’in eşi hakkında merak edilenleri cevapladık.