Türkiye’de Uzak Doğu kültürüne yoğun ilgi vardır. Bu konuda özellikle Çin, Japonya ve Güney Kore öne çıkmaktadır. Çin, Japonya ve Güney Kore’de yayınlanan birçok webtoon, anime ve diziler Türkiye’de büyük ilgi görmektedir. Bu üç ülke arasında Güney Kore, Kdrama ismindeki dizileri ile öne çıkmaktadır.

17 Ağustos’ta yayınlanacak olan Love Next Door bu sebeple gündemdedir. Birkaç gün içinde yayınlanacak olan Love Next Door hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Love Next door hakkında araştırılan konuları cevapladık.

Gelin Love Next Door konusu nedir yakından inceleyelim...

Love Next Door Konusu 3

Love Next Door Konusu Nedir?

17 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanacak olan Love Next Door Türkiye’de merakla beklenmektedir. Güney Kore dizilerinin çoğunlukla beğenildiği Türkiye’de Love Next Door da henüz yayınlanmamasına rağmen ilgi görmektedir. Love Next Door konusu nedir araştırılmaktadır. İşte detaylar...

Başrollerinde Jung So Min, Jung Hae In, Kim Ji Eun ve Yun Ji On gibi isimlerin yer aldığı Love Next Door Jung So Min tarafından canlandırılan Bae Seok Ryu karakterinin hikayesini anlatmaktadır. Okul hayatında boyunca her zaman başarılı olan ve derslerinden sürekli yüksek not alan Bae Seok Ryu’nun en öne çıkan özellikleri dürüst ve enerjik bir karaktere sahip olmasıdır. Neredeyse her ailenin sahip olmak isteyeceği türden bir evlat olan Bae Seok Ryu, eğitimini tamamladıktan sonra büyük bir küresel firmanın proje yöneticiliği yapmaya başlamıştır. Buradaki kariyerinde de oldukça başarılı olan Bae Seok Ryu yaşadığı bir olay sebebiyle istifa eder.

Dizinin bir diğer başrolü olan Jung Hae In dizide Bae Seok Ryu'nun annesinin arkadaşının oğlu Choi Seung Hyo karakterini canlandırmaktadır. Choi Seung Hyo, mimarlık atölyesinin başkanı ve Kore mimarlık endüstrisinde öne çıkan genç mimarlardan biridir. Choi Seung Hyo mükemmel bir kişiliğe ve muhteşem becerlilere sahip olduğu kadar yakışıklıdır.

Çocukluktan beri birbirini tanıyan ikilinin yolu mezun olduktan sonra ayrılır. Love Next Door hayatında dönüm noktasına gelmiş Bae Seok Ryu’nun bu andan sonra ne yapacağını anlatmaktadır. İşten ayrıldıktan sonra hayatında ve kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak isteyen Bae Seok Ryu, çocukluk arkadaşı genç mimar Choi Seung Hyo ile tekrar karşılaşınca olaylar gelişir. Çocukluk anıları halen taze olan bu ikili yetişkin olarak karşılaşınca tekrar kıvılcımlar aleve dönüşecek mi? Yoksa çocukluktan kalma anıları her şeye engel mi olacak?

Yönetmen koltuğunda Yu Je Won’un oturduğu Love Next Door kdrama konusu bu şekildedir.

Love Next Door Konusu

Love Next Door Kdrama Oyuncuları

Love Next Door netflix dizisinin oyuncu listesi aşağıdaki gibidir:

  • Bae Seok-ryu - Jeong So-min
  • Choi Seung-hyo - Jung Hae-in
  • Jeong Mo-eum – Kim Ji-eun
  • Kang Dan-ho – Yun Ji-on
  • Na Mi-sook – Park Ji-young
  • Bae Geun-sik – Jo Han-chul
  • Seo Hye-sook – Jang Young-nam
  • Choi Kyung-jong – Lee-Seung-joon
  • Yoon Myung-woo – Jun Suk-ho

Love Next Door Ne Zaman Çıkacak?

Love Next Door Kdrama Netflix’de yayınlanacak olan yeni Güney Kore dizisidir. Kdrama seven Türk izleyicileri ise Love Next Door’u araştırmaktadır. Love Next Door konusu nedir sorusu dışında ne zaman çıkacağı sorusuyla da merak konusu olmuştur.

Love Next Door Netflix’in yeni dizisi olarak 17 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacaktır.

Love Next Door Konusu 4

Love Next Door Bölümleri

Love Next Door konusu ile araştırılan Kdrama hakkında merak edilen bir diğer konu da gelecek bölümleri olmuştur. Love Next Door yeni bölümler ne zaman yayınlanacak konusu araştırılmaktadır.

Love Next Door’un bilinen bölüm listesi aşağıdaki gibidir:

BÖLÜM

TARİH

1. Sezon 1. Bölüm

17 Ağustos 2024

1. Sezon 2. Bölüm

18 Ağustos 2024

1. Sezon 3. Bölüm

24 Ağustos 2024

1. Sezon 4. Bölüm

25 Ağustos 2024

1. Sezon 5. Bölüm

31 Ağustos 2024

1. Sezon 6. Bölüm

1 Eylül 2024

1. Sezon 7. Bölüm

7 Eylül 2024

1. Sezon 8. Bölüm

8 Eylül 2024

1. Sezon 9. Bölüm

14 Eylül 2024

1. Sezon 10. Bölüm

15 Eylül 2024

1. Sezon 11. Bölüm

21 Eylül 2024

1. Sezon 12. Bölüm

22 Eylül 2024

1. Sezon 13. Bölüm

28 Eylül 2024

1. Sezon 14. Bölüm

29 Eylül 2024

1. Sezon 15. Bölüm

5 Ekim 2024

1. Sezon 16. Bölüm

6 Ekim 2024