KÜLTÜR & SANAT

Kızıl Goncalar'dan dikkat çeken fragman: "Bütün tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır"

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolündeki "Kızıl Goncalar", 30 Eylül Pazartesi günü yeni sezona başlayacak. Dizinin yayınlanan son fragmanındaki, "Bütün tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır" sözleri seyircinin dikkatini çekti.

Abone Ol

NOW TV ekranlarında ikinci sezonuna hazırlanan "Kızıl Goncalar" dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda Levent (Özcan Deniz)'in, "Bütün tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır" sözleri seyircinin dikkatinden kaçmadı.

"Kızıl Goncalar", 20. bölüm fragmanında Levent'in katıldığı programdaki sözleri, bu sezonda izleyici kitlesini nelerin beklediği konusunda merak uyandırdı.

Dizinin yeni sezonda da toplumsal konuları ele alması bekleniyor.

"Kızıl Goncalar" Oyuncuları Kimler?

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği "Kızıl Goncalar"ın başrollerindeÖzcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Ayrıca Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tolga Tekin, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci gibi isimler eşlik ediyor. 

Dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ otururken, senaryosunu Necati Şahin yazıyor.

"Kızıl Goncalar" Konusu Nedir?

Seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem (Özgü Namal)'in kaderlerinin kesişmesini konu alan dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda annelik ve babalığın birleştirici gücüne odaklanıyor.