Türk televizyonunun dikkat çeken isimlerinden biri olan Alperen Duymaz özel hayatı ile dikkat çekmektedir. Evlilik hayatı da dikkat çeken bu noktalardan biridir. Kübra Kelkit ne iş yapıyor gibi sorular ve bu soruların cevapları aşağıdaki gibidir:

Alperen Durmazin Esi 4

Kübra Kelkit Ne İş Yapıyor?

Alperen Duymaz eşi Kübra Kelkit ile gözlerden uzak bir evlilik sürdürdüğü için haklarında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit çifti 2020 yılında dünyaevine girmiştir. Alperen Duymaz’ın eşi ne iş yapıyor sorusu da hayranları tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Kübra Kelkit’in öğretmenlik yaptığı bilinmektedir. Bir dönem Çankırı'da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit, Alperen Duymaz ile evlendikten sonra İstanbul'a tayin olmuştur.

Şimdilerde İstanbul'da bir okulda öğretmenlik yapmaktadır. Kendisinin rehberlik öğretmeni olduğu bilinmektedir. Öğretmenlik mesleğine Çankırı’da başladığı bilinen Kübra Kelkit, burada Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde rehber öğretmeni olarak görev almıştır. 

Alperen Durmazin Esi 2

Kübra Kelkit Kimdir?

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz hakkında hayranları tarafından merak edilen birçok konu bulunmaktadır. Evlilik hayatını magazinden uzak yaşayan Alperen Duymaz’ın eşi hakkında da sorulan sorular gün gün artmaktadır. Ünlü oyuncunun eşi Kübra Kelkit hakknda bilinen çok fazla bir bilgi yoktur.

Kübra Kelkit Kaç Yaşında?

Alper Duymaz eşi kaç yaşında sorusu ile başlayalım. Kübra Kelkit 1988 yılında doğmuştur. 2024 yılı itibariyle 36 yaşındadır.

Kübra Kelkit Nereli?

Öğretmenlik yaptığı bilinen Kübra Kelkit Ankara’da doğmuştur. Kendisinin Ankaralı olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Öğretmenliği de Ankara’da yapan Kübra Kelkit, Alperen Duymaz ile hayatını birleştirdikten sonra İstanbul’a tayin olmuştur.

Alperen Durmaz

Alperen Duymaz Kimdir?

Kübra Kelkit ne iş yapıyor sorusuna cevaplandırdıktan sonra Alperen Duymaz hakkında merak edilenlere geçiyoruz:

1992 yılında Ankara da doğan Alperen Duymaz Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü öğrencisidir. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar projesinde Cesur Karakteriyle tanınan Alperen Duymaz daha sonraları farklı farklı dizilerde boy göstermeye başlamıştır. En son 2023 yılında FOX TV’de yayınlanan “EGO” isimli dizide ve 2024 yılında Netflix’de yayınlanan “Kül” filmindeki roller ile bilinmektedir.

Alperen Duymaz Kaç Yaşında?

3 Kasım 1992 tarihinde doğan Alperen Duymaz 2024 yılı itibariyle 32 yaşındadır.

Alperen Duymaz Nereli?

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz aslen Mamak Kıbrısköy, Ankara doğumludur.

Alperen Durmazin Esi 3

Alperen Duymaz Oynadığı Filmler

Alperen Duymaz’ın filmografisi aşağıdaki gibidir:

YIL

İSİM

ROL

2015

Tatlı Küçük Yalancılar

Yardımcı Oyuncu

2015-2016

Acı Aşk

Başrol Oyuncusu

2016-2017

Bodrum Masalı

Başrol Oyuncusu

2018

Çukur

Yardımcı Oyuncu

2018

Direniş Karatay

Başrol Oyuncusu

2018-2019

Çarpışma

Başrol Oyuncusu

2020

Zemheri

Başrol Oyuncusu

2021

Son Yaz

Başrol Oyuncusu

2022

Erkek Severse

Başrol Oyuncusu

2023

EGO

Başrol Oyuncusu

2024

Kül

Başrol Oyuncusu

Yakında

Aşkın Pusulası

Başrol Oyuncusu

Yakında

Alı-Kara

Başrol Oyuncusu

Alperen Duymaz Evli Mi?

Kübra Keltik ne iş yapıyor sorusundan sonra çiftin evlilikleri hakkındaki detaylar ve merak edilenler şu şekildedir:

Alperen Duymaz ve Kübra Keltik çifti 2020 yılında hayatlarını birleştirmişti. Çift magazinlerden ve kameralardan uzak bir evlilik hayatı sürdürmüştü.

Alperen Duymaz Eşiyle Nasıl Tanıştı?

2019 yılının Ağustos ayında Alperen Duymaz'ın hayatında biri olduğunu öğrenilmişti. Bu kişi çocukluk aşkı olan Kübra Kelkit’ten başkası değildi. Kübra Kelkit'in görev yerinin Ankara olmasından dolayı ikili, bir süre Ankara ve İstanbul arasında mekik dokumuştur.

Alperen Duymaz Boşandı Mı?

Çocukluk aşkı olan çift hakkında ayrılık söylentileri artmaya başlamıştı. Yakışıklı oyuncu 2020 yılında hayatını birleştirdiği Kelkit ile boşanma kararı aldı. İstanbul'da bir okulda öğretmenlik yapan Kübra Kelkit'in, Alperen Duymaz'ın ünlü hayatına hep mesafeli durduğu bilinmekteydi. Söylenenlere göre Kelkit'in bu hayata ayak uyduramaması boşanmalarına sebep olmuştur.