Amazon Prime, ilk Türkiye yapımı dizisi "Artı"nın ‘yapay zeka Enigma' tarafından yönetileceğini duyurdu. Dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan dijital dizinin tasarımını, Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi (LAMDA) mezunu Burak Arslan üstlenecek.

Amazon Prime, ilk Türkiye yapımı dizisi "Artı"nın ‘yapay zeka Enigma' tarafından yönetileceğini duyurdu. Dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan dijital dizinin tasarımını, Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi (LAMDA) mezunu Burak Arslan üstlenecek. Dizinin en dikkat çeken özelliği ise izleyicilerin kendi karakterlerini oluşturabilmesi ve hikayelerini yazabilmesi olacak. Projenin ilk karakterlerini Erzincan’dan başlayarak tüm illerdeki köy çocukları oluşturacak.

OYUNCULAR DA BELLİ OLDU

Mynet'in haberine göre; Amazon Türkiye'nin ilk dizisi Artı'nın detayları belli oldu. 19 Mayıs 2021’de yayınlanması planlanan Artı dizisinin oyuncuları; Binnur Kaya, Serenay Aktaş, Okan Bayülgen, Zeynep Alkan ve Aslı Omağ.

19 MAYIS 2021'DE YAYINLANMASI BEKLENİLİYOR

Artı dizisinin 19 Mayıs 2021’de tüm dünyada yayınlanması planlanıyor. Prime Video’nun Türkiye kataloğu henüz yeterli seviyede değil ancak yeni dizi projeleri üzerinde çalışılıyor. Platformdaki lisanslı içerik sayısının artırılması hedefleniyor. Aylık 7,90 TL’ye Amazon Prime üyeliği başlatarak Prime Video hizmetinden faydalanabilirsiniz. 30 gün ücretsiz Amazon Prime üyeliği başlatmak için: