Güney Koreli müzik grubu BTS, TikTok’ta 20 milyon takipçi sayısına ulaşarak yeni bir rekorun sahibi daha oldu. BTS, TikTok’un en çok takip edilen Koreli grubu oldu

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS, TikTok’ta 20 milyon takipçiyle bir diğer K-Pop grubu BLACKPINK’i geride bırakarak rekor kırdı. Jimin, Jungkook, V, Suga, RM, Jin ve J-Hope’tan oluşan BTS, geçen yıl eylül ayında girdikleri TikTok’ta 17,7 milyon takipçili Blackpink’i geçti.

18 MİLYAR GÖRÜNTÜLENME

Güney Koreli grup, kısa süre önce yayımladığı Dynamite adlı single ile müzik listelerini altüst etmekle kalmadı. Grubun sevilen yıldızı Jungkook platformda en çok görüntülenen ‘hashtag’ rekorunu kırdı. Jungkook kendi hesabına sahip olmasa da ismiyle açılan hashtag 18 milyar kez görüntülendi.

YARIM SAATTE 12 MİLYON İZLEYİCİ

BTS’in Dynamite şarkısının paylaşılmasının ardından hayranların dinlemek için akın ettiği video, YouTube tarihinin paylaşılır paylaşılmaz en çok izlenen videosu olmuş ve rakiplerini ezici bir üstünlükle geride bırakmıştı. Video paylaşıldıktan sadece yarım saat sonra 12 milyon izleyiciyle buluşmuştu. Klip, açılış rekorunun ardından ilk 24 saatte 101,1 milyon kez görüntülenmesiyle de yeni bir tarihi rekora imza atmıştı.