ABD'li efsanevi müzisyen ve şarkı yazarı Chris Cornell’in ailesi, 2017’de hayatını kaybeden eski Soundgarden ve Audioslave vokalinin ölmeden bir yıl önce kaydettiği albümünün sürpriz çıkışını duyurdu.

ABD'li efsanevi müzisyen ve şarkı yazarı Chris Cornell’in ailesi, 2017’de hayatını kaybeden eski Soundgarden ve Audioslave vokalinin ölmeden bir yıl önce kaydettiği albümünün sürpriz çıkışını duyurdu. İsmini, Soundgarden’ın popüler şarkısı ‘Black Hole Sun’ın içinde geçen bir sözden alan ‘No One Sings Like You Anymore’da Prince, John Lennon ve Harry Nilsson’un şarkılarının cover’ları yer alıyor.

52 YAŞINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Diken'deki habere göre, Cornell’in eşi Vicky Cornell verdiği bir demeçte, albümdeki şarkı seçimlerinin ‘Cornell’in en sevdiği sanatçılara ve ona dokunan şarkılara kişisel bir bakış sağladığını’ söyledi. 52 yaşındaki Cornell 18 Mayıs 2017’de bir otel odasında ölü bulunmuştu. Ölümü intihar olarak kabul edilmişti. Chris Cornell, en çok, 1984’te kurulan ve teklileri Black Hole Sun ve Spoonman ile Grammy Ödülü kazanan Seattle’lı grunge grubu Soundgarden’in solisti olarak biliniyordu.