İBB'nin resmi Twitter hesabından 'Bir Başkadır' dizisinde sık sık adı geçen 24 numaralı otobüs hattıyla ilgili yapılan esprili paylaşımda "Merak edenlere; otobüs filomuzda 24 numaralı bir hat bulunmuyor" denildi. Netflix Türkiye hesabından da İBB'ye "Olmadı aşağı yoldan minibüse binerim…" yanıtı geldi.

Son günlerin çok konuşulan yapımlarından biri olan ve Netflix'te yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde Öykü Karayel'in canlandırdığı Meryem karakteri, evine gitmek için sık sık 24 numaralı otobüsü kullanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de, otobüs numarası üzerinden Netflix Türkiye ekibine yönelik esprili bir paylaşımda bulundu. İBB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Merak edenlere; otobüs filomuzda 24 numaralı bir hat bulunmuyor. Sevgili @netflixturkiye, Beykoz / Mecidiyeköy ve diğer tüm hatlarımızla ilgili bilgi almak, konumunuza yakın durak ve hatları öğrenmek isterseniz; MOBİETT size yardımcı olacaktır." https://twitter.com/netflixturkiye/status/1328246310735110145

NETFLİX'TEN YANIT

Netflix Türkiye de İBB'ye diziden bir replik ile yanıt verdi. Paylaşımda “Olmadı aşağı yoldan minibüse binerim…” ifadeleri kullanıldı.