Kardeş Türküler müzik grubu dünyanın her yerinden izlenebilecek canlı bir konserde izleyicilerle buluşuyor. Konser 13 Şubat Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak ve konserin ardından grup üyeleri izleyicilerin ilettiği soruları yanıtlayacak.

Pandemi süresince evlerden yaptığı videolarla dinleyicileriyle buluşan Kardeş Türküler, bu kez Moda Sahnesi’nin Sahneden Naklen etkinlikleri çerçevesinde canlı yayınla konser verecek. 28. yılına giren BGST/Kardeş Türküler projesinin 2021’deki ilk konseri olan Sahneden Naklen konserin ardından grup üyeleri izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMA ÇAĞRISI

Kardeş Türküler, izleyicilerin evlerinde dans ederek kendilerine katılmasını ve konseri dinlerken fotoğraf ve video çekip çekip sosyal medyada paylaşmalarını istiyor. Konser 13 Şubat Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak olan konserde farklı bilet fiyatı seçenekleri bulunuyor. En düşük fiyatlı bileti tercih etmek mümkün olduğu gibi, Kardeş Türküler ve Moda Sahnesi ile dayanışmak için daha yüksek bilet fiyatları da seçilebilecek.