Kendi yapımı olan yeni dizileri cuma günü yayınlamayı tercih eden Netflix’in, Beren Saat’in talebi üzerine "Atiye" dizisinin yayın gününü değiştirdi. Dizi 10 Eylül'de izleyiciler ile bulaşacak.

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsur’u buluşturan Atiye dizisinin ikinci sezonunun tüm bölümleri, 10 Eylül Perşembe günü dijital yayın platformu Netflix’te yerini alacak. Takipçileri tarafından merakla beklen dizi, Netflix’in diğer orijinal yapımlarının aksine Cuma günü değil, Perşembe günü yayınlanacak. Netflix’in bu kararında, dizide Atiye karakterini canlandıran Beren Saat’in talebinin etkili olduğu öne sürüldü.

BEREN SAAT’İN ‘PERŞEMBE UĞURU’

Türkiye’de izleyici tarafından büyük ilgi gören Aşk-ı Memnu dahil olmak üzere, son dört projesi de perşembe günü yayınlanan Beren Saat, iddiaya göre bu konuda bir ‘toteminin olduğunu’ söyledi. Netflix de Saat’in bu talebine olumlu karşılık vererek dizinin ikinci sezon bölümlerini cuma değil, perşembe günü yayınlama kararı aldı. Atiye dizisinin ilk sezon bölümleri, geçen yıl 27 Aralık 2019 Cuma günü yayınlanmıştı.

İKİNCİ SEZONDA NELER OLACAK?

İlk sezonun son sahnelerinde alternatif bir zaman dilimine ya da bir başka deyişle paralel evrene geçiş yapan Atiye, kendisini tanımayan ve farklı bir kimliğe sahip kardeşi ile karşılaşmıştı. Göbeklitepe’nin aslında hiç var olmadığı bu alternatif gerçeklikte, Atiye tıpkı ilk sezonda olduğu gibi her şeyi düzeltmeye çalışacak. Ancak bu kez karşılaşacağı şeylerin bir kısmından haberdar olacak.