Susamam adlı kolektif rap şarkısının yayınlanmasının üzerinden bir yıl geçti. Şarkının yaratıcılarından Şanışer, sosyal medya hesabından, "Üzgünüm, müziğin bir şeyler değiştirebileceğine artık daha az inanıyorum. Ama yapmaya devam edeceğim. Zira elimden gelen tek şey bu" paylaşımını yaptı.

Şanışer isimli rap sanatçısı, Susamam parçasının yıl dönümünde müziğin bir şeyleri değiştirebileceğine olan inancının azaldığını söyledi.

HARUN TEKİN'DEN CEVAP GELDİ

Türkiye'de ve dünyada geniş yankı uyandıran Susamam parçasının yıl dönümünde şarkının yaratıcılarından Şanışer önemli bir paylaşım yaptı. Twitter hesabından açıklama yapan rapçi, "#Susamam‘ın yıldönümü bugün. Üzgünüm, müziğin bir şeyler değiştirebileceğine artık daha az inanıyorum. Ama yapmaya devam edeceğim. Zira elimden gelen tek şey bu" dedi. Şanışer'in paylaşımının ardından #Susamam etiketi Twitter Türkiye gündeminde üst sıralarda yer aldı. Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ise Şanışer'in paylaşımını alıntılayarak, "tam aksine, daha çok inanabilirsin. değişimin görünürdeki hızı ve etkisi başka, gerçek hızı ve etkisi başka. #susamam diyen arkadaşlar hep birlikte hangi ilhamları verdiniz, hangi zihinlere dokundunuz bilmenize bile imkan yok. iyi ki varsınız, yazmaya söylemeye devam" ifadelerini kullandı.