İstanbul Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazada yeni bir gelişme yaşandı.

Savcılık, motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamuh hakkında yakalama kararı talep etti.

İstanbul Avrasya Tüneli Aksaray sapağında 30 Kasım'da meydana gelen kazada Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kullandığı araç, motokurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarpmıştı. Hastaneye kaldırılan 1’i engelli 2 çocuk babası Yunus Emre Göçer, 6 gün sonra hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanının oğlu ise polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Mohamud hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu. Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu hakkında düzenlenen bilirkişi raporunda, motosiklet sürücüsünün kazanın oluşumunda herhangi bir ihlal veya kusurunun bulunmadığı, şüphelinin ise ihlal ve kusurunun bulunduğu, böylece şüphelinin asli kusurlu bulunduğu kaydedilmişti.