İlker Kaleli, başarılı performansıyla sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda dünyada da adından söz ettiriyor. Başrolde yer aldığı La Pasion Turca İspanyol dizisine yönelik izleyiciler tarafından şimdiden araştırma yapılmaya başlandı. Konuya dair tüm detayları aktarırken aynı zamanda La Pasion Turca nerede çekildi sorusuna da yanıt bulabileceksiniz.

La Pasion Turca 1994 yapımlı aynı isimdeki filmin uyarlaması olarak İspanya’da yayınlanıyor. Türkçeye Türk Tutkusu olarak çevrilen dizi, İspanya’da gündemdeki yerini koruyor. La Pasion Turca hangi platformda nereden izlenir sorusunu sizler için yanıtlıyoruz. Aynı zamanda İlker Kaleli’nin ilgili yapımdaki rolü hakkındaki bilgileri de derledik. İşte detaylar…

La Pasion Turca Nerede Cekildi 2

La Pasion Turca Dizisi Hakkında

İlker Kaleli, Türkiye’de Poyraz Karayel dizisindeki üstün performansıyla uluslararası çapta üne kavuştu. Başarılı oyuncunun yeni dizisi La Pasion Turca, ülkemizde de izleyiciler tarafından sıkça araştırılıyor. La Pasion Turca nerede çekildi sorusu, konuyla ilgili en çok yapılan araştırmaların başında geliyor.

La Pasion Turca, Antonio Gala’nın 1993 yılındaki aynı isimli romanından uyarlanarak çekilen İspanyol dizisidir. 24 Mart 2024 tarihinde gösterime giren dizinin başrollerinde İlker Kaleli’de yer alıyor. Dizide Yaman karakterini canlandıran Kaleli, İspanyol basınında geniş yer buldu.

La Pasion Turca dizisi nerede çekildi sorusunun yanıtı ise farklı şekillerde gerçekleşiyor. Dizi ve çekildiği yerler hakkında tüm detayları aktarıyoruz…

La Pasion Turca Nerede Cekildi 5

La Pasion Turca Nerede Çekildi?

Başarılı oyuncu İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı La Pasion Turca dizisi hakkında en çok merak edilen konu, dizinin nerede çekildiği ile ilgilidir. 2024 yılının iddialı yapımları arasında yer alan La Pasion Turca nerede çekildi? İşte yanıtı:

  • La Pasion Turca dizisinin bazı bölümleri İspanya’nın Madrid şehrinde çekilmiştir.
  • Aynı şekilde dizinin bazı bölümleri de İstanbul’un Kilyos ve Balat bölgelerinde çekilmiştir.

Antonio Gala’nın 1993 yılında aynı isimdeki erotik romanından uyarlanan dizi, İspanya’da ve dünyada geniş yankı uyandırdı. Oyuncu kadrosu ise İspanyol, İtalyan ve Türk oyunculardan oluşmaktadır. İlker Kaleli’nin canlandırdığı Yaman karakteri ise ülkesine aşık, karizmatik ve baştan çıkarıcı özelliklere sahip. Aynı zamanda Mezopotamya kültüründe uzman olarak antika dükkanı sahibini oynuyor.

HATIRLATMA: Antonia Gala’nın La Pasion Turca isimli kitabı, 1994 yılında film şeklinde uyarlanarak sinemadaki yerini de almıştı.

La Pasion Turca Nerede Cekildi 4

La Pasion Turca: İlker Kaleli İspanya'nın Gündeminde!

La Pasion Turca nerede çekildi sorusunu yanıtladıktan sonra İlker Kaleli’nin dizide oynaması sonrasındaki gelişmeleri aktaralım. İlker Kaleli, La Pasion Turca dizisindeki başarılı performansı, yakışıklılığı ve karakterin karizmatik özellikleri nedeniyle İspanya’da gündemdeki yerini aldı!

İspanyol güzel sanatlar profesörü ve Türk sevgilisiyle yaşadığı romantik ve tutkulu ilişkileri konu alan dizi, yayınlandığı tarihten itibaren dünyada geniş yankı uyandırdı. İlker Kaleli, başarılı performansıyla adını dünya genelinde duyururken, İspanyol basınında başroldeki Yaman karakterini canlandıran Kaleli’ye dair haberler trend oldu.

La Pasion Turca Hangi Platformda? Nereden İzlenir?

İspanyol güzel sanatlar profesörü olan Olivia ve Türk antikacı Yaman arasında yaşanan sıra dışı ilişkiyi konu alan dizi, 24 Mart’ta ATRESPlayer’da yayınlanmaya başladı. La Pasion Turca hangi platformda sorusu için ATRESPlayer yanıtı verilebilir.

La Pasion Turca dizisinin Türkiye’de hangi platformda yayınlanacağı da açıklandı. İlker Kaleli’nin başrolde olduğu dizi, 28 Haziran’da Netflix’te yayınlanmaya başlanacak. Antonio Gala’nın aynı isimdeki romanından uyarlanan dizi, İspanya ve Türkiye’de trendlerde yer alırken, dünyada da ses getirdi. Dizi yorumcuları tarafından La Pasion Turca’nın bu yılın başarılı yapımlarından birisi olması yönünde yorumlar da yapılıyor.

La Pasion Turca Nerede Cekildi 6

La Pasion Turca Oyuncuları

La Pasion Turca nerede çekildi sorusunu yanıtladıktan sonra dizinin Türk, İspanyol ve İtalyan oyuncu kadrosunu da detaylı olarak aktaralım. Dizinin hikayesinin kaliteli oyuncularla buluşması sonrasında başarı yakalayan La Pasion Turca oyuncuları şu şekildedir:

  • İlker Kaleli (Yaman)
  • Maggie Civantos (Olivia)
  • Burak Hakkı (Emir)
  • Yasemin Sannino (Fatma)
  • Laura Pamplona (Rosario)
  • Yiğit Ege Yazar (Ozan)
  • Arlette Torres (Lupe)
  • Fernando Andina (Pablo)
  • Enes Külahçı (Bulut)
  • Aynur Mutlucan (Ada)
  • Zeynep Tuğçe Bayat (Banu)
  • Mariona Teres (Espe)
  • Ainhoa Santamaria (Laura)

La Pasion Turca oyuncu kadrosu bu şekildedir. Görüldüğü üzere Burak Hakkı, Enes Külahçı, Zeynep Tuğçe Bayat, Aynur Mutlucan, Yiğit Ege Yazar gibi başarılı Türk oyuncular da yer almaktadır. Şimdi dizinin konusu hakkında bilgiler verelim…

La Pasion Turca Konusu Ne?

La Pasion Turca, 1993 tarihli Antonia Gala’nın aynı isimdeki romanından uyarlanan İspanyol dizisidir. İlker Kaleli ve Maggie Civantos’un başrollerinde yer aldığı La Pasion Turca konusu nedir sorusu araştırılıyor.

La Pasion Turca konusu, İspanya’da güzel sanatlar profesörü olan Olivia ve Türk antikacı olan Yaman karakterleri arasında şekilleniyor. Olivia monoton ve sıkıcı evliliğinden bunalarak Türkiye’ye tatile gider ve Türk kültürü Olivia’yı derinden etkiler. İstanbul’u gezme esnasında gizemli özellikler sergileyen Yaman ile tanışır. Olivia ve Yaman arasında tutkulu bir ilişki başlar.

Olivia, tatilin bitmesiyle birlikte İspanya’ya geri dönmek zorunda kalır. Ancak yapamayarak İstanbul’a, Yaman’ın yanına geri döner. Burada geçireceği zamanda Yaman’ın gerçek yüzünü görecektir.

La Pasion Turca Nerede Cekildi 3

Sıkça Sorulan Sorular

La Pasion Turca nerede çekildi sorusuna yönelik merak edilen diğer soruları yanıtlayalım:

1- İlker Kaleli nerede oynuyor?

Poyraz Karayel dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren İlker Kaleli, 2024 yapımlı İspanyol dizisi olan La Pasion Turca’da oynamaktadır.

2- Türk Tutkusu nereden izlenir?

La Pasion Turca (Türk Tutkusu) dizisi, ATRESPlayer’da 24 Mart 2024 tarihinde İspanya’da yayınlanmaya başladı. Türkiye’de ise 28 Haziran 2024 tarihinde Netflix’te yayınlanması planlanıyor.

La Pasion Turca nerede çekildi? Konusu ne? Oyuncuları ve diğer detayları hakkında bilgileri paylaştık. Dizi hakkında merak ettiklerinizi yorumlar aracılığıyla ulaştırabilir, görüşlerinizi belirtebilirsiniz