Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 5 Ekim’de Anıtkabir’de gerçekleştirilecek büyük buluşma için herkesi davet ediyor. Sosyal medyada yoğun şekilde paylaşılan etkinlik çağrılarında, vakfın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Pediatrik Hematolog Onkolog Dr. Üstün Ezer’in de dikkat çeken mesajları yer aldı.

Dr. Üstün Ezer, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak ve lösemili çocukların mücadelesini bir kez daha hatırlatmak amacıyla şu sözlerle çağrıda bulundu: “Ülkemizin kurucusu, Cumhuriyetimizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, lösemili çocuklarımız ve vatanını seven herkesle birlikte koşuyoruz. 5 Ekim’de Anıtkabir’de buluşarak Atamıza verdiğimiz sözü tutacağız: Lösemide %100 tedavi başarısını yakalamak için çok çalışacağız, ülkemizi yeniden kuruluş raylarına çekmek için mücadele edeceğiz.”

LÖSEV, bu anlamlı günde Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözünü hatırlatarak, Türk hekimlerinin insanlığa olan katkılarını vurguladı. Ayrıca vakıf, her yıl olduğu gibi bu yıl da lösemili çocuklar, tedavisi tamamlanmış hastalar, gönüllüler, bağışçılar, STK’lar, taraftar grupları, ünlüler ve halktan binlerce insanın katılımıyla Anıtkabir’de olmayı hedefliyor.

5 Ekim saat 14.00'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Aslanlı Yol'da Türk milletine olan güvenini ve inancını sembolize eden yürüyüşe katılım çağrısı yapılıyor. Tüm Türkiye’den 30 bine yakın insanın katılması beklenen etkinlik, LÖSEV’in organize ettiği otobüslerle Anıtkabir’e ulaşacak.

LÖSEV’in bu büyük buluşmasında, tedavisi tamamlanmış çocuklar, gençler ve yetişkinler başta olmak üzere birçok kesim bir araya gelecek. "Sağlık ve vatan söz konusu ise, gerisi teferruattır" sloganıyla etkinlik için geri sayım sürüyor.

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrıların bazıları şöyle:

LÖSEV kurucu ve yönetim kurulu başkanı sayın Pediatrik  Hematolog Onkolog dr Üstün EZER :

ÜLKEMİZİN KURUCUSU ,

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşımızın  BAŞKOMUTANI,

7 düveli tüm dünyaya REZİL EDENİ ,

Çocukları , gençliğin , memurun , köylünün, işçinin tek UMUDU ,

CUMHURİYETÇİ- HALKÇI MİLLİYETÇİ- LAİK- DEVLETÇİ ve DEVRİMCİ TEK LİDER’e koşuyoruz

#5EkimdeLÖSEVleANITKABİRde

Lösemili Çocuklarımıza

SÖZ VERDİK

Atamız

YEMİN ETTİK …

Unutmayın

5 Ekim cumartesi SON GÜNDÜR.

Sen gelmezsen olmaz .

Keşke … dememek için

ANITKABİR’e gelmelisin .

Lösemili çocuklarımız ve Vatanını seven herkesi aramıza bekliyoruz

Çocuklarımıza söz verdik,

Lösemide %100 tedavi başarısını yakalamak için çok çalışacağız.

Atamıza söz verdik,

Ülkemizi tekrar kuruluş raylarına çekmek için mücadele edeceğiz.

SAĞLIK ve VATAN SÖZ KONUSU İSE GERİSİ TEFERRUATTIR‼️

5 Ekim, Saat 14.00’te bir araya gelerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine olan inancını ve güvenini sembolize eden Aslanlı Yol’da birlikte yürüyeceğiz.

#5EkimdeLÖSEVleANITKABİRde

“Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz.”

Mustafa Kemal Atatürk

Türk hekimleri, özverili çalışmaları ve insanlığa katkılarıyla her zaman hatırlanır.

"Büyük LÖSEV emekçileri asla vazgeçmedi, pes etmedi ve umutsuzluğa yenik düşmedi. LÖSEV, her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk'ün huzurunda, bu kutlu mirası yaşatmak ve yaymak için bir araya geliyor."

Biz de hep birlikte, omuz omuza bu önemli mücadeleye katılmak üzere toplanıyoruz. Her çocuğun umut dolu bir geleceğe ulaşması için el birliğiyle desteğe devam edeceğiz.

@losev1998

Tüm Türkiye'den 30 bine yakın insanımızın katılması bekleniyor. 4 ekimi 5 ekime bağlayan gece Otobüslerle ANITKABİR e ATAMIZA( lösev organize ediyor)

- tedavisi bitmiş yetişkin hastalar

- İyileşmiş gençler

_ iyileşmiş çocuklar

_ Bağışçılar

_ Gönüllüler

_STK lar

_ Taraftarlar

_ Ünlüler

_ Sanatçılar

_ ulusal ve yerel basın. tv

_ Halk - Vatandaş

vs vs vs Katılım sağlayacaklar

@umitisbakan52