Röportaj Adam kanalıyla tanıdığımız Mahsun Karaca sosyal medyanın en ünlü fenomenlerinden birisi. Yayınladığı videolarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mahsun Karaca’nın başrolünde oynadığı Mahsun J. dizisi de çok seviliyor.

Dizinin ilk sezonunu bitirenler heyecanla Mahsun J. 2. sezon ne zaman diye soruyor. 2024 yılının en popüler dizilerinden biri olan Mahsun J. hakkında merak edilenlere bakalım.

Mahsun J 2 Sezon Ne Zaman

Mahsun J. 2.Sezon Ne Zaman?

Günümüzün en popüler fenomenlerinden biri olan Mahsun Karaca, sosyal medya macerasına 2017 yılında açtığı Röportaj Adam kanalıyla başladı.

Parodi içerikli videoları büyük beğeni toplayan Mahsun Karaca özellikle Kediye Nafaka Ödeyen Adam adlı paylaşımıyla büyük ün kazandı. Paylaştığı içerikleri şimdilerde milyonlarca izlenme ve beğeni alan Mahsun Karaca bu yıl kendi dizisinde başrolde oynamaya başladı.

Ünlü Youtuber, 26 Ocak 2024 tarihinde GAİN platformunda yayınlanmaya başlayan Mahsun J. dizisinde Mahsun karakteriyle başrolde yer alıyor. Toplam sekiz bölümü yayınlanan dizide kuryelik yapan Mahsun’un kendini bulma yolundaki maceralarına tanık oluyoruz.

Özellikle Mahsun Karaca’nın hayranlarının büyük ilgi gösterdiği dizi 2024’ün en çok ses getiren yapımlarından biri oldu. Mart ayında sezon finali yapan dizinin hayranları sabırsızlıkla Mahsun J. 2. sezon ne zaman sorusuna cevap arıyor.

Ancak şu ana kadar sevilen dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama gelmedi. Yine de çeşitli kaynaklarda yeni sezonun 2024 yılının sonları ila 2025’in başları arasında yayınlanacağı yönünde iddialar var.

Mahsun J 2 Sezon Ne Zaman 2

Mahsun J. Bitti Mi?

Mahsun J. 2. sezon ne zaman sorusuna henüz resmi bir cevap gelmediği için dizinin bitip bitmediği merak ediliyor. 2024 yılının en çok izlenen ve beğenilen yapımlarından biri olan Mahsun J.’nin hikayesi henüz sona ermedi.

8 Mart 2024 tarihinde 8. bölümüyle sezon finali yapan dizi ikinci sezonuyla GAİN platformuna geri dönecek.

Mahsun J. 2. Sezon Var Mı?

Röportaj Adam kanalından tanıdığımız ünlü Youtuber Mahsun Karaca’nın bir kuryeyi canlandırdığı dizinin ikinci sezonu henüz çıkmadı.

Şu anda resmi bir açıklama olmasa da Mahsun J.’nin 2. sezonunun 2024’ün sonları veya 2025’in başlarında GAİN platformunda izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Mahsun J. 2.Sezon Olacak Mı?

Mahsun J. 2. sezon ne zaman sorusu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için sevilen dizinin hayranlarından bazıları 2. sezonun çıkıp çıkmayacağını öğrenmek istiyor.

Kariyerinin yönünü kuryelikten çeviren Mahsun’un komedi dolu maceralarını izlediğimiz Mahsun J ikinci sezonuyla geri dönecek.

Mahsun J 2 Sezon Ne Zaman5

Mahsun J. Konusu Nedir?

Ünlü Youtuber Mahsun Karaca’nın hayranlarının karşısına dizi oyuncusu olarak çıktığı Mahsun J. bu yılın en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu. Milyonlarca kişinin büyük bir beğeniyle izlediği diziye yeni başlayacak olanlar Mahsun J. konusu nedir diye merak ediyor.

Dizide kuryelik yaparak geçimini sağlamaya çalışan Mahsun’un hikayesine konuk oluyoruz. Mahsun büyük bir borç içinde yüzerken kendisini bu durumdan kurtarmanın yollarını aramaktadır.

Bir gün bir arkadaşının yerine paket götürmesi gerekir ve paketi teslim alan Mahsun büyük bir maceranın içine çekilir. Bu sayede kendisini borç içindeki hayatından kurtaracak bir yol bulur ve arkadaşı Leyla ile birlikte yeni kariyerine yelken açar.

Mahsun J. Oyuncuları Kimlerdir?

İzlemeye yeni başlayacaklar için Mahsun J.’nin konusunu kısaca anlattıktan sonra şimdi de dizinin oyuncularına kısaca göz atalım.

Senaryosunu Öğünç Ersöz’ün ve yönetmenliğini Ömer Sinir’in üstlendiği dizinin oyuncuları şu şekildedir:

  • Mahsun Karaca - Mahsun
  • Eda Akalın - Leyla
  • Tuğçe Yolcu - Bahar
  • Yosi Mizrahi - Ateş
  • Mehtap Özdemir - Deniz
  • Ömer Özdemir - Burak
  • Engin Yüksel - Davut
  • Ece İrtem -Nükhet
  • Fikret Urucu- Rambo
  • Ayça Damgacı - Sultan
  • Burak Güneş - Sarp
  • Ayşegül Cengiz - Zerrin
  • Buket Dereoğlu - Ahsen
  • Ebru Karanfilci - Nergis
  • Kerem Aktı - Yasin
  • Serhat Kurtay - Coşkun 
  • Billur Melis Koç - Hilal
  • Sevinç Erol - Şebnem
  • Sinan Bengier - Berber Hüseyin
  • Murt Onur Öner - Sarı

Şimdi de dizinin başrol oyuncuları Mahsun Karaca ve Eda Akalın’ın kim olduğuna bakalım.

Mahsun J 2 Sezon Ne Zaman 3

Mahsun Karaca Kimdir?

Dizide Mahsun karakterine hayat veren Mahsun Karaca, 25 Haziran 1992 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi’nde aldı. 2017 yılında Röportaj Adam adlı Youtube kanalını açarak sosyal medya fenomenliğine uzanan kariyerine başladı.

Kanalda yayınladığı parodi içerikli videolarla kısa sürede büyük ün kazandı. 2019 yılında Enes Batur Gerçek Kahraman filminde oynadı. 2022-2023 sezonunda Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncu kadrosunda yer aldı. Daha sonra İllegal Hayatlar adlı filmde Mahsun Başkan karakterini canlandırdı.

Son olarak 2024 yılında GAİN’de yayınlanmaya başlayan Mahsun J. dizisinde Mahsun karakteriyle yer aldı.

Mahsun J 2 Sezon Ne Zaman4

Eda Akalın Kimdir?

Mahsun J. dizisinde Leyla karakterine hayat veren Eda Akalın, 18 Temmuz 1994 tarihinde İstanbul’da doğdu.

Küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen genç oyuncu Bilgi Üniversitesi’nde Reklamcılık ve Sosyoloji alanlarında eğitim aldı. TRT’de yayınlanan Seksenler dizisinde canlandırdığı Suna karakteriyle büyük ün kazandı.

Mahsun J. 2. sezon ne zaman sorusuna cevap aradığımız yazımızda henüz izlemeyenler için dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu da sizlerle paylaştık.