Ahmet ÜNSAL/Manisa

Başkan Mevlüt Aktan’ın Futbol Federasyon Yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi ile Başkanlık görevini üstlenen Manisa Futbol Kulübü kadın başkanı Yasemin Buket Aktan, görev yaptığı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte göreve yeni başlayan Manisa Valisi Vahdettin Özkan’a ‘Hoş geldin’ ziyarettin bulundu.

Başkan Aktan, Vali Özkan’a isminin yazılı olan forma hediye etti. Başkan Aktan  ve yönetim kurulu üyeleri Akın Saadetin Gezgin, Zerrin Ağar, Ertan Korkmaz, Tamer Yaşar, Murat Taşkıran, Osman Çimenoğlu, Selim Şarkdağ, Ural Üncü, Binali Osmanoğlu ve Hasan Yıldız’ın ikinci ziyareti ise Ağustos ayında Manisa’ya atanan Manisa Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral İlhan Şen’e yönelik oldu.Yönetim kurulu komutan Şen’e de isminin yazılı olduğu takım forması hediye edildi.

Manisa-48Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya’dan Manisa valilik görevine atanan Vahdettin Özkan’a yönelik oldu.

Vali Özkan’ a yönelik ziyarete Başkan Yasemin Buket Aktan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saadetin Gezgin, Zerrin Ağar, Ayşegül Sönmeztekin Tosun, Ertan Korkmaz, Osman Çimenoğlu, Ali Gerdan, Murat Taşkıran, Binali Osmanoğlu ve Hasan Yıldız katıldı.

Başkan Yasemin Buket Aktan, Vali Özkan’a üzerinde isminin yer aldığı Manisa Futbol Kulübü formamızı takdim ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Başkanımız Yasemin Buket Aktan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederek Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Takımımıza başarılar diledi.

MANİSA FK YÖNETİMİN İKİNCİ ZİYARETİ JANDARMA KOMUTANI ŞEN’E OLDU

Trend yol 1. Liginde sınırlı bütçe ile kurduğu kadro ile ligde ortaya koyduğu oyunla 14 puana ulaşarak üst sıralardaki yerini koruyan Manisa FK ‘nün kadın Başkanı Yasemin Buket Aktan ve yönetim kurulu üyelerinin ikinci ziyareti ise Ağustos ayında Manisa’ya Azerbaycan Bakü İçişleri Müşavirliği görevini üstlendiği sırada  Manisa Jandarma İl Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral İlhan Şen’e oldu. 

Başkan Aktan, Şen’e de isminin yazılı olduğu takım forma sundu…