YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Manisa’da CHP’den kadın muhtarlara ‘Kız kardeşlik dayanışması’ çağrısı

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 17 ilçedeki kadın muhtarlarla bir araya gelerek kadın ve çocuk cinayetlerine karşı siyah giyinerek tepkilerini gösterdi. Başkan Özalper, "Muhtarlarımızla her ay buluşarak kentimizdeki tüm kadın ve çocuklara dokunacağız, dayanışma yaşatacak" dedi.

Abone Ol

Ahmet ÜNSAL/Manisa

Dünya Muhtarlar Günü'nü kutlamak amacıyla kentin 17 ilçesindeki muhtarlarla buluşan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, kadın ve çocuk cinayetlerine de dikkat çekti.

Kadın muhtarlara çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Özalper, "Kadınların devlet yönetiminde, siyasette, meslek örgütlerinde, yerel yönetimlerde, iş ve sosyal hayatta, kısacası tüm alanlarda aktif bir şekilde rol alması çok önemli. 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte kadın muhtarlarımızın sayısında ciddi bir artış yaşandı, bundan dolayı çok mutluyuz. Muhtarlarımız görev aldıkları mahallelerin gözü kulağıdır. Özellikle kadınlar çevresinde yaşanan olaylara çok daha dikkatli yaklaşır. Kadın muhtarlarımızın 5 yıl boyunca harika bir sınav vereceğine eminim, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. Sizlerin fikirlerini alarak üreteceğimiz ortak projelerle birlikte şehrimizi halkımızın tüm kesimleri için keyifle yaşanabilir bir hale getireceğiz" dedi.

"DAYANIŞMA YAŞATACAK"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, "Kadın kadının yurdudur, bizi yine biz kurtaracağız, kız kardeşlik kurtaracak. Bu nedenle kadın muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olmayı fazlasıyla önemsiyorum. Manisa'da sonb yıllarda kadına karşı şiddet tırmanıyor. Yenidoğan bebek çetesini günlerdir içimiz kan ağlayarak takip ediyoruz. Değerli muhtarlarım, mahallenizde hukuki ya da maddi-manevi anlamda desteğe ihtiyacı olan kadın ve çocuklarla ilgili bize haber vermeniz yeterli olacaktır. Manisa'daki tüm kadınlara ve çocuklara dokunacağız, dayanışma yaşatacak"

Kadın muhtarlar, düzenlediği program için CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'e teşekkür etti. Toplantı, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve muhtarların değerlendirmeleriyle sona erdi.