YEREL

Manisalı öğrenciler kitaplarını Başkan Durbay’ın elinden aldı

Manisa Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki LGS kurslarında eğitim gören 8. Sınıf öğrencilerine ders kitaplarını, Belediye Başkanı Gülşah Durbay dağıttı.

Abone Ol

Haber: Ahmet Ünsal/ Manisa

Öğrencilere kitaplarını dağıtan Başkan Gülşah Durbay, laik ve bilimsel eğitimin önemine dikkat çekerek, her zaman öğrencilerin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Şehzadeler Belediyesi, eğitimi desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Şehzadeler Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’nde açılan LGS kurslarında eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine ders kitaplarının dağıtımı gerçekleştirildi. 

LGS kurslarında eğitim gören 120 öğrencinin ders kitabını Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay kendi elleriyle dağıttı. 

“ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE BAĞLI YETİŞEN GENÇLERİMİZ CUMHURİYETİMİZİN YOLUNU AYDINLATMAYA DEVAM EDECEKTİR.”

Eğitime verdiği önemi sık sık dile getiren Başkan Durbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Laik ve bilimsel eğitimin öneminin farkındayız ve eğitim konusuna bu nedenle ayrı bir önem vermekteyiz.

Bugün burada ders kitaplarını dağıttığımız öğrencilerimizin her birinin başarısı, ülkemizin; bilimde, sanatta, kültürde, ekonomide kalkınmasını ve gelişmesine ciddi katkısı olacaktır.  Düşünen, sorgulayan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı yetişen gençlerimiz Cumhuriyetimizin yolunu aydınlatmaya devam edecektir.

Bu anlamda Şehzadeler Belediyesi olarak bizler de gençlerimizi eğitim konusunda elimizden geldiğince desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Kitap dağıtımı için sınıflara giren Başkan Gülşah Durbay’ı karşılarında gören öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çocuklara, derslerin nasıl geçtiğini ve belediyeden bir isteklerinin olup olmadığını soran Durbay’a öğrenciler, verilen eğitimlerden çok memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.