Şimdilerde ‘’Alan’’ yarışması ile ekranlara gelen Oktay Kaynarca, son dönemlerde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli rolü ile bütünleşmişti. Özel hayatıyla da merak edilen Oktay Kaynarca’nın daha önce evlendiğini duyanlar ise eski eşinin kim olduğunu merak etti. Peki Melek Angun kimdir? İşte, detaylar…

Melek Angun Kimdir 17

Melek Angun Kimdir?

26 Aralık 1983 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Melek Angun, Güray Angun ve Gönül Angun çiftinin kızıdır. İlkokulu Bursa ilinin Mustafakemalpaşa ilçesinde okuyan Melek Angun liseyi de yine Mustafakemalpaşa ilçesinde okumuştur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine geçen Melek Angun üniversiteyi Uludağ Üniversitesi’nde okumuştur.

Uludağ Üniversitesi’nde İşletme bölümünü kazanan Melek Angun 4 senelik üniversite hayatından sonra İstanbul’a yerleşmiştir. 2003 yılında İstanbul’a yerleşen Melek Angun burada reklam sektöründe çalışmaya başlamıştır. İstanbul’da reklamcılık yapan Melek Angun, Oktay Kaynarca ile de bu süreçte tanışmıştır. Çift bir süre birliktelik yaşadıktan sonra 28 Mayıs 2012 tarihinde nişanlanmıştır.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve reklamcı Melek Angun nişanlandıktan 2 ay sonra, 2 Temmuz 2012 tarihinde düğünlerini yapmışlardır. Melek Angun ve Oktay Kaynarca’nın düğünü Kilyos’ta gerçekleşmiştir. Bu düğüne birçok ünlü isim de katılmıştır. Kilyos’da yapılan bu görkemli düğünün ardından Melek Angun ve Oktay Kaynarca çifti bir yıl evli kalmışlardır. 31 Mayıs 2013 tarihinde ise boşanmışlardır

Oktay Kaynarca ile 2013 yılında ayrıldıktan sonra reklamcılığı bırakıp iş kadını olan Melek Angun 2016 yılında kendi işini kurmuştur. Çikolata sektörüne giriş yapan Melek Angun Lausanne Chocolat isimli çikolata markasını oluşturmuştur. Çikolata markası kurmadan evvel Belçika, İsviçre, İspanya, Fransa ve Meksika gibi ülkeleri gezmiştir

Melek Angun “Lausanne Chocolat” markasını kurduktan sonra gözden uzak ve sakin bir hayat yaşamaya başlamıştır.

Melek Angun Kimdir 15

Melek Angun Kaç Yaşında?

26 Aralık 1983 tarihinde doğan Melek Angun 2024 yılı itibariyle 41 yaşındadır.

Melek Angun Nereli?

1983 yılında Bursa’da doğan Melek Angun Bursa ilinin Mustafakemalpaşa ilçesindendir.

Melek Angun Oynadığı Diziler

2013 yılında boşandığı kocası Oktay Kaynarca’nın aksine Melek Angun herhangi bir dizide oynamamıştır.

Melek Angun Kimdir 13

Melek Angun Eski Kocası Oktay Kaynarca Kimdir?

Melek Angun kimdir sorusu ile merak edilen bir diğer konu da Oktay Kaynarca’nın kim olduğudur. Ünlü oyuncu en az eşi kadar merak edilmektedir.

Oktay Kaynarca 27 Ocak 1965 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğmuştur. Anne tarafından İstanbullu baba tarafından Malatyalıdır. Üsküdar Lisesi'nde başladığı ortaöğrenimini Hopa Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans bölümünden 1991 yılında mezun olmuştur.

Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın "Duvarların Ötesi"nde adlı oyununda oynayan Oktay Kaynarca ilk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik'le bir çocuk oyununda yapmış ve ilk parasını kazanmıştır. 1991 yılında “Kan Kardeşleri” isimli müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber rol almıştır.

Tiyatro Stüdyosu’nda, 1993-1994 sezonunda "Derin Bir Soluk Al" adlı oyunu oynayıp tiyatro hayatını noktalamıştır. Oktay Kaynarca bu oyunla Avni Dilligil "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü almıştır. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ünlenmiştir.

Sonrasında Adanalı, Nuri gibi dizilerde oynayan Oktay Kaynarca günümüzde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizilerdeki rolü ile bilinmektedir. Günümüzde ATV’de yayınlanmakta olan “Alan” isimli yarışma programında sunuculuk yapmaktadır.

Melek Angun Kimdir 16

Oktay Kaynarca Evli Mi Eşi Kim?

Melek Angun kimdir sorusu kadar merak edilen bir diğer soru Oktay Kaynarca’nın kaç kez evlendiği olmuştur. Oktay Kaynarca hayatı boyunca 2 evlilik yapmıştır. İlk evliliğini Özgü Namal ile yapmıştır.

2002-2008 yılları arası süren evliliğinden sonra 2012 yılında Melek Angun ile evlenmiştir. Melek Angun ve Oktay Kaynarca çifti de 1 yıl içinde, 2013 yılında boşanmışlardır. Melek Angun ile boşandıktan sonra Oktay Kaynarca tekrar evlenmemiştir.

Oktay Kaynarca Eşi ve Çocuğu Kim?

Son evliliğini 2012-2013 yıllarında Melek Angun ile yapan Oktay Kaynarca şu an evli değildir. Hayatı boyunca yaptığı iki evliliğinden de çocuğu olmadığı bilinmektedir.