BİYOGRAFİLER

Melis Babadağ Kaç Yaşında? Pis Yedili Elçin Kimdir?

Melis Babadağ filmleri ve TV dizilerindeki performansıyla adından söz ettiren bir oyuncudur. Oyuncu hakkında ne çok merak edilen soruların başında Melis Babadağ kaç yaşında gelmektedir. İşte detaylar…

Abone Ol

Geniş Aile, Pis Yedili, Cam Kırıkları, Aykut Enişte gibi dizi ve filmlerdeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Melis Babadağ’ın yaşı merak konusu. Oyuncu Melis Babadağ kaç yaşında sorusuna yanıt arayanlar için ünlü oyuncu hakkında bilgileri paylaşıyoruz!

Oyuncu Melis Babadağ Kaç Yaşında?

Daha önce Pis Yedili, Cam Kırıkları, Geniş Aile gibi dizilerdeki performansıyla kısa süreler içerisinde tanınan bir isim olan oyuncu Melis Babadağ yaşı ve hayatıyla merak ediliyor. Melis Babadağ kaç yaşında? İşte yanıtı…

Oyuncu Melis Babadağ’ın doğum tarihi 17 Ocak 1984’tür. 2024 yılı itibariyle ünlü oyuncunun 40 yaşında olduğunu söyleyebiliriz. Giray Altınok’un yeni dizisi Karşılaşmalar oyuncu kadrosunda da yer alan Melis Babadağ kaç yaşında sorusunu yanıtladıktan sonra kısaca hayatını inceleyelim…

Melis Babadağ Kimdir?

Melis Babadağ, günümüze kadar pek çok sinema filmi ve TV dizisinde yer almış, oyunculuk performansıyla adından söz ettiren bir isim olarak hayatıyla merak ediliyor. Oyuncu Melis Babadağ kimdir? İşte yanıtı…

Melis Babadağ, 17 Ocak 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiş Türk asıllı oyuncudur. Çocukluk dönemini Adana’da geçiren Babadağ, 2001 yılında Üsküdar Anadolu Lisesi’nden, 2007 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümünden mezun olmuştur.

İlk olarak sahneye henüz beş yaşındayken çıkan Babadağ, öğrenim hayatı sürecinde aktif olarak tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Melis Babadağ 2002 yılından günümüze kadar pek çok reklam filminde rol almış, Ergün Demir ve Ayla Algan gibi isimlerden oyunculuk dersleri almıştır. 2009 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları dizisinde Emine karakterini canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Melis Babadağ, aynı sende Aile Saadeti adlı dizide Didar karakterini canlandırmıştır.

Show TV ekranlarında 2011-2014 yılları arasında yayınlanan gençlik dizisi Pis Yedili’de Elçin karakterine hayat veren oyuncu, asıl ününü bu diziyle kazanmıştır.

TRT 1 ekranlarında 2014-2016 yılları arasında yayınlanan Yeşil Deniz adlı dizide Zümrüt karakterini oynayan Babadağ, son olarak Aykut Enişte ve Aykut Enişte 2 adlı sinema filmlerinde Gülşah karakteriyle başrolde yer almıştır.

Melis Babadağ oyunculuk kariyerinin yanı sıra iç mimarlık alanında da uzun yıllar çalışmalar yürütmüştür. Üç yaşındayken resim sanatına ilgi duyan Babadağ, halen amatör olarak heykel ve resim çalışmaları yürütmektedir.

Melis Babadağ, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. 2016 yılında 12 Ekim Dünya Artrit Günü vesilesiyle, çocuk bireylerde görülen romatizmal rahatsızlıklara dikkat çekmek amacıyla Çocuk Romatoloji Derneği tarafından düzenlenmiş olan toplantının konuşmacıları arasında yer almıştır.

Melis Babadağ buna ek olarak dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların sosyal kimliklerini desteklemek, sosyal gelişimlerini sağlamak amacıyla kurulan SosyalBen Vakfı’nın yönetim kurulu üyesi olarak yer alıyor.

Oyuncu Melis Babadağ 2015 yılında Yiğit Özer ile evlenmiş, daha sonra 2019 yılında boşanmıştır. 2024 yılında Giray Altınok’un yeni dizisi Karşılaşmalar oyuncu kadrosunda da yer alan Melis Babadağ, oyunculuk faaliyetlerine devam etmektedir.

Melis Babadağ kaç yaşında sorusuna yanıt arayan kişiler için ünlü oyuncunun biyografisini bu şekilde özetleyebiliriz. Şimdi oyuncu hakkında merak edilen diğer soruları yanıtlayalım…

Melis Babadağ Nereli?

Melis Babadağ, Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Elçin karakterine can vermiş, geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştır. Peki, oyuncu Melis Babadağ nereli? İşte yanıtı…

Melis Babadağ’ın doğum yeri Ankara’dır. Çocukluk yılları Adana’da geçen ünlü oyuncu, lise eğitimini İstanbul’da almıştır.

Melis Babadağ Evli Mi?

Melis Babadağ kaç yaşında olduğuyla merak edilen bir isim olarak aynı zamanda özel hayatıyla da takipçilerinin araştırmalarına konu oluyor. Melis Babadağ eşi kimdir araştırmasını yapan kişiler için ünlü oyuncunun evli olup olmadığına dair bilgileri paylaşalım.

Aykut Enişte ve Aykut Enişte 2 adlı filmlerde Gülşah karakteriyle başrolde olan oyuncu Melis Babadağ, 2015 yılında Yiğit Özer ile evlenmiştir.

4 yıl evli kalan çift, daha sonra 2019 yılında boşanmıştır. Melis Babadağ çocuğu var mı sorusuna yanıt arayanlar için ünlü oyuncunun yapmış olduğu bu evlilikten herhangi bir çocuğu olmadığını belirtelim.

Melis Babadağ Şimdi Ne Yapıyor?

Melis Babadağ kaç yaşında araştırmasını yapan kişiler, ünlü oyuncunun şu anda ne iş yaptığıyla alakalı bilgileri merak ediyor.

Melis Babadağ, 4 Ekim 2024 tarihinde Exxen platformunda yayınlanması beklenen Giray Altınok dizisi Karşılaşmalar oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Günümüzde oyunculuk faaliyetlerine devam Melis Babadağ, en son Öznur Akyol karakteriyle Benim Güzel Ailem adlı dizide rol almıştı.

Melis Babadağ Filmleri ve TV Dizileri

Melis Babadağ kimdir nerelidir sorularına yanıt arayan kişiler, ünlü oyuncunun yer aldığı dizileri ve filmleri merak ediyor.

Melis Babadağ TV dizileri ve filmleri şu şekildedir:

  • 2009, Cam Kırıkları, TV Dizisi
  • 2009, Aile Saadeti, TV Dizisi
  • 2009, İncir Reçeli, Kısa Film
  • 2010, Geniş Aile, TV Dizisi
  • 2011, Beni Unutma, Sinema Filmi
  • 2011-2014, Pis Yedili, TV Dizisi
  • 2014, Mihrap Yerinde, TV Dizisi
  • 2014, Yeşil Deniz, TV Dizisi
  • 2015, Ertuğrul 1890, Sinema Filmi
  • 2016, Oğlan Bizim Kız Bizim, Sinema Filmi
  • 2017, Elimiz Mahkum, TV Filmi
  • 2019, Aykut Enişte, Sinema Filmi
  • 2021, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, TV Dizisi
  • 2021, Aykut Enişte 2, Sinema Filmi
  • 2022, İlginç Bazı Olaylar, Dijital Dizi
  • 2022, Aşk Çağırırsan Gelir, Sinema Filmi
  • 2023, Benim Güzel Ailem, TV Dizisi
  • 2024, Karşılaşmalar, İnternet Dizisi

Melis Babadağ kaç yaşında sorusuna yanıt arayanlar için ünlü oyuncunun yer aldığı yapımları bu şekilde özetleyebiliriz. Babadağ, aynı zamanda TEB, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti – Galata, Cumhuriyet Gazetesi, Atasay, Algida Cornetto, Dove reklam filmlerinde de rol almıştır.

Oyuncu Melis Babadağ kaç yaşında, kimdir ve nerelidir sorularını sizler için detaylı olarak yanıtladık. Merak ettiğiniz diğer soruları yorumlar bölümüyle paylaşabilir, ayrıca görüş ve düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz.