Yükselen yıldızlar arasında yerini alan Melisa Döngel, dizileri ve marka iş birlikleriyle adından sıklıkla söz ettirmektedir. Bu sebeple kim olduğu ve hayatı hakkında detaylar merak edilmektedir.

Melisa Döngel kaç yaşında sorusundan başlayarak sık sık magazinde yer alan Melisa Döngel sorusunu yanıtladık! İşte tüm ayrıntılar…

Melisa Dongel Kimdir 3

Melisa Döngel Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu 18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Dolayısıyla 2024 yılına göre Melisa Döngel yaşı 25 şeklindedir. Başarılı oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken ünlü sima, "Bizim Hikaye" dizisindeki Deniz karakteriyle tanınmıştır. Oyunculuk tutkusu sayesinde Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde profesyonel eğitim almış ve başarılı bir kariyere adım atmıştır. Melisa Döngel kaç yaşında sorusu kısaca bu şekildedir.

Melisa Döngel Aslen Nereli?

Melisa Döngel 18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Rusya kökenli olduğu için kendisi de Rus vatandaşlığına sahiptir. Ancak İstanbul'da büyümesi nedeniyle Rusça dilini ana dili gibi konuşamamaktadır.

Melisa Dongel Kimdir 2

Melisa Döngel TV Dizileri

Büyük çıkışını bir romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı dizisiyle yakalasa da Melisa Döngel’in yer aldığı birçok proje bulunmaktadır.

Eğer Melisa Döngel kaç yaşında ve kaç projede yer aldı diye düşünüyorsanız, yer aldığı yapımlar şu şekildedir:

  • Arka Sokaklar – Nil
  • Hangimiz Sevmedik – Sevtap
  • Elif – Süreyya
  • Bizim Hikaye – Deniz Çelik Elibol
  • Aşk Ağlatır – Cemre Balaban
  • Sen Çal Kapımı – Ceren Başar
  • Sadakatsiz – Genç Hicran
  • Aşk Mantık İntikam – Çağla Yılmaz
  • Kusursuz Kiracı – Leyla
  • Dünyayla Benim Aramda – Ceren
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı – Mia de Luna
  • Aşk Taktikleri 2 – Feride
  • Kirli Sepeti – Aylin

Melisa Dongel Kimdir4

Melisa Döngel Sevgilisi

Melisa Döngel özel hayatı ile sık sık magazin gündemine gelmiştir. Ancak ünlü oyuncunun kendisi bu konuda pek fazla detay vermeyi tercih etmemektedir. Geçmişte çeşitli isimlerle birlikte olduğu öne sürülen Melisa Döngel'in şu anki ilişki durumu net olarak bilinmemektedir. Rapçi Sefo ile yaşadığı ilişkinin ardından adının teknik direktör Sergen Yalçın ile anılması ise magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştır.

Melisa Döngel ise ortaya atılan iddialar karşısında sessizliğini bozarak Sergen Yalçın'ın sadece yakın bir arkadaşı olduğunu ve rahatsız hissettiğini belirtmiştir. Konuya yönelik  “Yaşadığımız topraklarda bazı örf ve adetlerimiz var, bana söylenenleri özellikle dikkate alıyorum. Psikolojik olarak bazen etkileniyorum. Linç kültürüne alıştık artık. Yaptığımız işin getirisi bu, bazı şeyleri de kabul etmek zorundayız.” diyerek “Bazı aşk haberleri de rahatsız etmiyor değil. Sonuçta hepimiz evleneceğiz bir gün.” yorumunda bulunmuştur.

Bir dönem de Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile de aşk yaşadığı iddia edilmiştir. Kendisinin yaptığı açıklamalar ise şu şekilde olmuştur:

"Bu senemi çalışmaya adamak istiyorum. Aşkı da bir türlü bulamadım. Sergen, benim çok yakın arkadaşım, Barış Alper'i de tanımıyorum. Futbolcuymuş kendisi ama gerçekten tanımıyorum. '40 kere söylerseniz olur' derler ya öyle olacak sanıyorum ama gerçekten tanımıyorum kendisine başarılar diliyorum."

Melisa Döngel Babası

Melisa Döngel'in hayatı, yaşadığı acı bir deneyimle gölgelenmiştir. Genç yaşta babası tarafından istismara uğradığını açıklamıştır. Bu travmatik olayı atlatabilmek için uzun süre psikolojik tedavi görmüştür. Döngel, yaşadıklarını kamuoyuyla paylaşarak benzer durumdaki kişilere cesaret olmayı amaçlamıştır. Babası hakkında yaptığı suç duyurusu sonucu yargı süreci başlamıştır.

Melisa Döngel Boyu

Melisa Döngel kaç yaşında sorusu kapsamında beden ölçüleri de merak etmektir. Etkileyici fiziğiyle dikkat çeken Türk oyuncu 1.74 metre boyundadır.

Melisa Dongel Kimdir

Melisa Döngel Annesi Nereli?

Melisa Döngel'in annesi Rusya kökenlidir. Bu nedenle Döngel'in de Rus vatandaşlığı bulunmaktadır. İstanbul'da büyümesi sebebiyle Rusça dilini ana dili gibi konuşamasa da karma bir kültüre sahiptir.

Melisa Döngel Babası Nereli?

Melisa Döngel'in babasının nereli olduğu konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Paylaşılmış resmi bir açıklama yoktur. Kendisi de zaten cinsel istismar suçundan dolay babasıyla görüşmemektedir.

Melisa Döngel Kardeşi

Melisa Döngel kaç yaşında olduğu ve özel hayatı kadar ailesiyle olan ilişkisi de zaman zaman merak konusu olmuştur. Yaşadığı zorlu süreçlerin ardından kardeşine olan düşkünlüğüyle dikkat çekmiştir. Elif Döngel adında bir kız kardeşi vardır. Elif Döngel, ablasına olan desteğiyle sık sık takdir toplamıştır. Melisa Döngel, kardeşinin velayeti için babasıyla yaşadığı hukuki mücadelede de büyük bir çaba göstermiştir.

Melisa Döngel Estetikli Mi?

Melisa Döngel, Türk dizi ve sinema dünyasının sevilen yüzlerinden biridir. Ancak son yıllarda fiziksel görünümündeki değişimler nedeniyle sık sık gündeme gelmiştir. Yaptırdığı estetik müdahalelerle ilgili açıklamalarda bulunmuş ve doğal güzelliğinden uzaklaştığı yönündeki eleştirilere cevap vermiştir.

Özellikle yüzündeki dolgu ve botoks uygulamaları sosyal medyada sıkça tartışılan konular arasındadır. Konuyla ilgili “Çene dolgum, biraz yanak dolgum var, biraz dudak, biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında.” sözleri ön plana çıkmıştır.

Bu içeriğimizde sizler için Melisa Döngel kaç yaşında sorusunu cevaplandırdık