Merve Boluğur da Murat Dalkılıç da medyanın yakından takip ettiği isimlerden olmuştur. Biri oyuncu kimliği ile tanınırken bir diğeri ise şarkıcı kimliği ile tanınmaktadır. 

Özellikle magazinsel anlamda merak edilen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç hakkında en çok araştırılan konu ise evlilik hayatları olmuştur. 

Peki, Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı? İşte detaylar…

Merve Bolugur Murat Dalkilic Neden Ayrildi 1

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç Neden Ayrıldı?

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç hem kariyer hayatları hem de özel hayatları ile sık sık gündemi meşgul eden isimlerden olmuşlardır. İkili yaptıkları evlilik ile de oldukça dikkat çekmiş ve beğenilmiştir. 

Fakat daha sonra ise Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın boşanma haberleri gündeme gelmiştir. Bunun üzerine Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı konusu tartışma konusu olmuştur ve üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen bu tartışma devam etmektedir.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı sorusuna ilişkin pek çok spekülasyon ortaya atılmıştır. En yaygın spekülasyonlardan biri, Murat Dalkılıç’ın Merve Boluğur’u aldattığı iddiasıdır.

Diğer spekülasyonlardan biri ise, Boluğur ve Dalkılıç çiftinin birbirinden farklı yaşam tarzları ve öncelikleri, iletişim problemleri ve aile içi anlaşmazlıklar yer aldığı iddiasıdır. Boluğur, daha önceki röportajlarında evlilik ve çocuk sahibi olmak istediğini dile getirmiştir. Fakat Murat Dalkılıç’ın ise bu konuda daha çekimser davrandığı iddia edilmiştir. Bu anlaşmazlıklar sonrasında ise ayrılık kararı aldıkları iddia edilmiştir.

Merve Boluğur Murat Dalkılıç olayı nedir sorusunu ve ayrılık sebeplerini el aldıktan sonra bir de çift hakkındaki diğer merak edilen detaylara da yer verelim…

Merve Bolugur Murat Dalkilic Neden Ayrildi 3

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç Ne Zaman Evlendi?

Oyuncu Merve Boluğur ve pop şarkıcısı Murat Dalkılıç ilişkisinin her detayı kullanıcılar tarafından oldukça merak ediliyor. İlişkinin nasıl başlayıp nasıl bittiği özellikle merak konusu olmuştur ve çeşitli iddialar ortaya atılmıştır. 

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç 24 ağustos 2015 tarihinde Adile Sultan Yalısı’nda görkemli bir törenle dünyaevine girmiştir. Çiftin düğününe aileleri, yakın çevresi ve sanat camiasından pek çok isim katılmıştır. O dönem Boluğur ve Dalkılıç çiftinin düğün fotoğrafları medyada büyük beğeni toplamıştır. Fakat daha sonra ise çiftten boşanma haberleri gelmeye başlamıştır.

Peki, 2015 yılında evlenen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ne zaman ayrıldı? Boluğur ve Dalkılıç çifti 11 Eylül 2017 tarihinde Kartal Aile Mahkemesi’nde tek celsede boşanmıştır. 

Merve Bolugur Murat Dalkilic Neden Ayrildi 2

Merve Boluğur Murat Dalkılıç Nasıl Tanıştı?

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın bir arkadaş grubunda bir araya gelerek tanıştığı bilinmektedir. Büyük bir aşk yaşayan çift o dönem magazin dünyasının ilgisini çekmiştir. Hatta Dalkılıç, Boluğur’a bir şarkı yazmıştır. Murat Dalkılıç'ın Merve Boluğur'a yazdığı şarkı “Uğur” isimli bir şarkıdır. Ayrıca, Murat Dalkılıç’ın “Kırk Yılda Bir Gibisin” isimli şarkısını da Merve Boluğur’a yazdığı bilinmektedir. Çift uzun bir beraberlik sürdükten sonra evlenme kararı almıştır. 

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç Kaç Yıl Evli Kaldı?

2015 yılında evlenip 2017 yılında boşanan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur yaklaşık 2 yıl evli kalmıştır. 

Merve Boluğur Kaç Kez Evlendi?

16 Eylül 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Türk oyuncu Merve Boluğur, yer aldığı dizi, film ve reklam filmleri ile tanınmıştır. Magazinsel anlamda da pek çok konu ile gündeme gelen oyuncunun özel hayatına dair merak edilen konular mevcuttur. 

Özellikle Merve Boluğur evlendi mi soruları sorulmaya devam ediyor. Murat Dalkılıç ile olan evliliğinden sonra sosyal medya platformlarında sıkça konuşulan Merve Boluğur evlilik hayatına dair ayrıntılara yer verelim.

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl isimli projelerle beğenilen ve ün kazanan Merve Boluğur, ilk olarak uzun yıllar birlikte olduğu şarkıcı Murat Dalkılıç ile dünyaevine girmiştir. Fakat 2015 yılında evlnen çift magazine bomba gibi düşen iddialar sonrası boşanmıştır.

Merve Boluğur bir evlilik daha yapmıştır. Merve Boluğur 2 Ekim 2022 tarihinde DJ kimliği ile tanınan Mert Aydın ile dünyaevine girmiştir. Fakat Boluğur ve Aydın çifti evliliklerini sürdürememiş ve boşanma kararı almıştır. Çift evliliklerinin 1. ayından sonra 22 Kasım 2022 yılında tek celsede boşanmıştır.