Geçtiğimiz gün İtalya’da oyuncu Feyyaz Şerifoğlu’nun evlenme teklifini kabul eden Merve Dinçkol hayranların araştırdığı isim haline gelmiştir. “Şaka yapıyorsun” diyerek göz yaşlarına hakim olamayan Merve Dinçkol’un hayatı merak edilmektedir.

Merve Dinçkol kimdir sizler için araştırdık. İşte ünlü sunucu hakkında merak edilen detaylar:

Merve Dinckol Kimdir

Merve Dinçkol Kimdir?

Ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu’nun evlilik teklifi ile gündeme gelen Merve Dinçkol kimdir yakından bakalım:

Merve Dinçkol 6 Şubat 1986 tarihinde İstanbul’un Kadıköy semtinde doğmuştur. Erdemli Lisesi’ndeki eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olan Merve Dinçkol, stajını Beinsport kanalında tamamlamıştır.

Diksiyon ve spikerlik eğitimi alan Merve Dinçkol muhabirlik ve editörlük alanlarında görev almıştır. Meslek hayatına Ulusal Kanal’da başlayan Meve Dinçkol bu kanalda gösterdiği performansı sayesinde kariyer basamaklarında yükselmiştir. Önce Bugün TV'de çalışan Merve Dinçkol ardından bugün TV'den ayrılarak Milliyet'te Öykü Cengiz ile program hazırlamıştır.

Gözde Atasoy Kökçü'nün ayrılmasıyla Kanal D’ye geçen Merve Dinçkol bu kanalda halen “Kanal D Hafta Sonu Haberlerini” sunmaktadır.

Bir ara kendisi hakkında Ata Demirer ile aşk yaşadığı söylenen Merve Dinçkol 3 yıla yakındır Feyyaz Şerifoğlu ile sevgilidir. Çift yakın bir zamanda evlenme kararı alarak gündeme gelmiş, Merve Dinçkol kimdir sorusunun merak edilmesine yol açmıştır.

Merve Dinçkol Kaç Yaşında?

6 Şubat 1986 tarihinde dünyaya gelen Merve Dinçkol 2024 yılı itibarıyla 38 yaşındadır.

Merve Dinçkol Nereli?

İstanbul Kadıköy’de doğan Merve Dinçkol’un İstanbullu olduğu bilinmektedir. Ailesinin nereli olduğu hakkında bir bilgi yoktur.

Merve Dinckol Kimdir 6

Merve Dinçkol Boyu Kaç?

Merve Dinçkol’un boyu 1,72 m’dir.

Merve Dinçkol Kaç Kilo?

Merve Dinçkol 55 kg olduğu bilinmektedir.

Merve Dinçkol Burcu Ne?

Merve Dinçkol kimdir sorusu ile gündeme gelen ünlü sunucu Kova burcudur.

Merve Dinckol Kimdir 5

Merve Dinçkol Evlendi Mi?

Merve Dinçkol kimdir sorusunu gündeme getiren evlenme teklifi iddiaları merak edilmektedir. Merve Dinçkol Feyyaz Şerifoğlu çifti geçtiğimiz günlerde İtalya’daki tatillerinde evlenmeye karar vermişlerdir.

Feyyaz Şerifoğlu’nun evlilik teklifine karşı gözyaşlarını tutamayan Merve Dinçkol evlenmeyi kabul etmiştir.

Merve Dinckol Kimdir 2

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Merve Dinçkol kimdir sorusunu yanıtlarken müstakbel eşi Feyyaz Şerifoğlu'ndan da bahsetmek gerekmektedir.

7 Ağustos 1991 tarihinde Rize’de dünyaya gelen Feyyaz Şerifoğlu Türk oyuncu ve şarkıcıdır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunu olan Şerifoğlu, O Ses Türkiye yarışmasına katıldıktan sonra müzik ve kamera önü kariyerine adım atmıştır.

Ajda Pekkan’a da vokalistlik yapan Feyyaz Şerifoğlu, 2019 yılında “Gidene” adlı parçayı çıkarmıştır. Şarkıcılıktan sonra oyunculuğa soyunan Feyyaz Şerifoğlu ilk olarak 2020 yılında TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Can karakterine hayat vermiştir. Ardından 2021 yılında Kanal D’de yayınlanan “Camdaki Kız” dizisinde Sedat Koroğlu rolüyle seyircilerin beğenisini toplamıştır.

Günümüzde TRT1 yapımı olan “Bir Sevdadır” dizisinde Yasin Bıçakçı karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol’a ettiği evlenme teklifi ile gündeme gelmiştir.  

Feyyaz Şerifoğlu, İtalya’da tatildeyken sevgilisi Merve Dinçkol’a yaptığı evlenme teklifi hakkında şu sözleri söylemiştir:

"Arkadaşlarımız ile vs. planlıyorduk aslında ama son zamanlarda yaşanan vize sorunları sebebiyle arkadaşlarımızdan gelemeyenler oldu. O yüzden anlık gelişti. Benim gönlümde İtalya vardı. Kafamda hayal ettiğim gibi tam olmadı ama sonuçta teklifi ettim. Merve Hanım'a sorun."

Merve Dinçkol ise sürpriz evlenme teklifi karşısında şu sözleri dile getirmiştir:

"Video bittikten sonra daha duygusal anlar yaşandı. O da bize özel kaldı. Hayatımda çok heyecan yaşadım ama bu kadar heyecanlandığım ve duygulandığımı hatırlamıyorum. Biz bir de o gün adaya gidiyoruz diye beyaz giydik. Çok da şık oldu bence."