Fatih Terim, Türk futbolunun en önemli figürlerinden biridir. Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak büyük bir kariyere sahiptir. "İmparator" lakabıyla bilinir ve Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı'nın en önemli başarılarında kilit rol oynamıştır.

Futbolculuk döneminde Galatasaray'da 11 yıl boyunca forma giyen Terim, kaptanlık da yapmıştır. Teknik direktörlük koltuğunda yakaladığı başarılar onu efsanevi bir konuma taşımıştır. Galatasaray'ı 7 kez Süper Lig şampiyonluğuna, 2 kez UEFA Kupası'na ve 1 kez UEFA Süper Kupası'na taşıyarak Türkiye Milli Takımı'nı da 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncülüğe ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükseltmiştir.

Liderlik yeteneği ve coşkulu tavrıyla tanınan Fatih Terim, Türk futbolunda unutulmaz bir iz bırakmıştır. Günümüzde de Galatasaray ve Türk futbolunun önemli figürlerinden biri olmaya devam etmektedir. Bu anlamda ailesiyle de merak edilmektedir. Peki, Fatih Terim’in magazinden uzak olan kızı Merve Terim Çetin kimdir? Hangi mesleği yapıyor? İşte tüm ayrıntılar…

Merve Terim Kimdir5

Merve Terim Kimdir?

Merve Terim Çetin, 22 Mart 1984 doğumlu bir uzman psikologdur. Duke Üniversitesi'nde Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinde lisans eğitimi aldıktan sonra New York Üniversitesi'nde Çocuk Psikolojisi alanında yüksek lisans yapmıştır. Ünlü futbol antrenörü Fatih Terim'in en büyük kızıdır. 2011 yılından beri Ahmet Baran Çetin ile evlidir ve Yaman adında bir oğlu vardır.

New York'ta yaşayan Merve Terim Çetin, çocuk psikolojisi alanında çalışmaktadır. 2022 yılında ikinci kez hamile olduğunu duyuran genç kadın ne yazık ki bebeğini kaybetmiştir. Hayvansever olarak hayvan hakları konusunda mücadele eden Merve Terim, aynı zamanda sporu sevmekte ve Galatasaray'ı tutmaktadır. Ailesine çok düşkün olup sık sık birlikte vakit geçirmektedir.

Merve Terim Kimdir

Merve Terim Çetin Ne İş Yapıyor?

Merve Terim Çetin, Duke Üniversitesi'nde Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinde lisans eğitimi almıştır. Ardından New York Üniversitesi'nde Çocuk Psikolojisi yüksek lisansını tamamlamıştır. Uzman psikolog olarak çalışmaktadır. Özellikle çocuk psikolojisi alanında faaliyet göstermektedir.

New York'ta yaşayan Çetin, profesyonel kariyerinde çocukların psikolojik gelişimi ve iyilik hali üzerine odaklanmaktadır. Ayrıca sosyal medya platformlarında aktif olarak yer almakta ve hayvan hakları konusunda da mücadele etmektedir.

Merve Terim Ne Mezunu?

Merve Terim Çetin, Duke Üniversitesi'nde Psikoloji ve Sosyoloji mezunudur. Bunun üzerine New York Üniversitesi'nde Çocuk Psikolojisi branşında yüksek lisans yapmıştır.

Merve Terim Kaç Yaşında?

Merve Terim kimdir sorusu kapsamında kendisinin yaşı da araştırılmaktadır. Çetin, 22 Mart 1984 doğumlu olup 40 yaşındadır.

Merve Terim Kimdir 2

Merve Terim Kardeşi

Merve Terim Çetin'in kardeşi Buse Terim’dir. Kendisinin en yakın aile üyelerinden biridir. Moda ve stil alanında kariyer yapmış olan küçük kardeşi, üniversite eğitimini New York'ta moda üzerine tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönerek kendi markasını kurmuştur.

Merve Terim Kaç Çocuğu Var?

Merve Terim’in bir oğlu vardır. İsmi ise Yaman’dır ve 6.5 aylıkken dünyaya getirmiştir. 2021 yılında ikinci kez hamile olduğunu duyurmuştur, fakat bebeğini kaybetmiştir. Peki, eşi Ahmet Baran Çetin kimdir? Sizin için araştırdık.

Merve Terim Kimdir 9

Merve Terim Eşi Kimdir?

Merve Terim eşi Ahmet Baran Çetin hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Fatih Terim’in damadı olduğu ve 2011 yılından beri evli oldukları bilinmektedir. Ayrıca 2014 doğumlu Yaman adında bir oğulları vardır.

Ahmet Baran Çetin Ne İş Yapıyor?

Ahmet Baran Çetin’in mesleği restoran işletmeciliğidir. Hatta yakın zamanda Şahan Gökbakar ile "Bulaşıkhane" adında bir gıda şirketi de kurmuşlardır.