Meryem Can, Türkiye’nin en popüler sosyal medya fenomenlerinden birisi. Milyonlarca takipçisi olan Youtuber’ın yaptığı her paylaşım büyük ilgi görüyor.

Bu nedenle birçok kişi başarılı fenomen hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyor. En çok merak ettikleri konu ise Meryem Can’ın yaşı. Birçok hayranı Meryem Can kaç yaşında sorusuna cevap arıyor.

Ünlü Youtuber hakkında merak edilen sorulara birlikte cevap bulalım.

Meryem Can Kac Yasinda7

Meryem Can Kaç Yaşında?

Çoğunlukla makyaj videoları yayınlayan Meryem Can, Türkiye’nin en ünlü Youtuber’ları arasında yer alıyor. Büyük bir hayran kitlesi olan başarılı fenomenin içeriklerini milyonlarca kişi takip edip izliyor. Ünlü Youtuber aynı zamanda beş milyonun üzerinde takipçisiyle ülkemizin en büyük Youtube kanallarından birisine sahip.

Zaman zaman diğer Youtuber’larla da ortak içerikler üreten Meryem Can’ın kaç yaşında olduğu merak edilmeye başlandı. Birçok kişi Meryem Can kaç yaşında sorusuna cevap arıyor. Sosyal medyada milyonlarca hayranı olan Meryem Can, 9 Mart 1995 tarihinde İstanbul’un Kartal ilçesinde dünyaya geldi. Başarılı fenomen şu anda 29 yaşındadır.

Meryem Can’la ilgili en çok merak edilen soruyu cevapladıktan sonra hız kesmeden diğerlerine geçelim.

Meryem Can Nereli?

Meryem Can kaç yaşında sorusuna cevap bulanlar ünlü Youtuber’ın nereli olduğunu öğrenmek istiyor.

Youtube ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçisi olan Meryem Can, 9 Mart 1995 tarihinde İstanbul’un Kartal ilçesinde dünyaya geldi. 29 yaşındaki fenomen İstanbulludur.

Meryem Can Kac Yasinda 4

Meryem Can Boyu Kilosu Kaç?

Meryem Can kaç yaşında diye sorulan başarılı fenomeninin boyu ve kilosu da sık sık merak ediliyor.

Youtube’ta paylaştığı makyaj videolarıyla tanınan Meryem Can, 172 cm boyunda ve 53 kilodur.

Meryem Can Üniversite Okudu Mu?

Meryem Can hakkında merak edilen bir diğer konu ise üniversite okuyup okumadığıdır.

Ünlü Youtuber, Medine Tayfur Sökmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’ne girdi. Burada Edebiyat Bölümü’nde lisans eğitimi alarak mezun oldu.

Meryem Can Hangi Bölümden Mezun? Meryem Can Ne Mezunu?

Sosyal medyanın en ünlü isimlerinden biri olan Meryem Can, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Edebiyat Bölümü’nden mezun oldu.

Meryem Can Kac Yasinda 2

Meryem Can Nasıl Ünlü Oldu?

Youtube’ta beş milyondan fazla takipçisi olan Meryem Can’ın nasıl ünlü olduğu merak ediliyor. Başarılı Youtuber, Youtube kanalını 2014 yılında açtı. Başlangıçta çoğunlukla makyaj videoları paylaşsa da zamanla moda, günlük yaşam ve eğlence odaklı içerikler de oluşturmaya başladı.

Kanalının kısa sürede büyük ilgi görmesinin ardından diğer Youtuber’larla da ortak içerikler oluşturmaya başladı. Özellikle Enes Batur’la yaptığı yayınlarla büyük ün kazandı. Bu sayede kanalını daha çok kişiye duyurmayı başardı. Ardından kanalı hiç durmadan büyümeye devam etti.

Meryem Can Evli Mi?

Ünlü Youtuber Meryem Can evli değildir.

Meryem Can Kac Yasinda

Meryem Can Estetikli Mi?

Meryem Can kaç yaşında diye sorulan ünlü Youtuber’ın estetik yaptırıp yaptırmadığı merak ediliyor. Güzellik, makyaj ve eğlence konulu içerikleriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Meryem Can’ın burun estetiği yaptırdığı iddia ediliyor.

Bu iddiaları doğrulayan sosyal medya fenomeni, “6 aylık burun ameliyatı süreci̇ ve hakkımda çıkan yalan haberler” başlıklı bir video yayınladı.

Bu videoda burun ameliyatı sürecinde yaşadıklarını paylaştı. Ünlü Youtuber sözlerine şu şekilde başladı:

“Bugünkü konumuz burun ameliyatı. Bildiğiniz gibi ben yaklaşık altı ay önce bir burun ameliyatı geçirdim. Bunu Instagram takipçilerim ile paylaştım. Benim burnumda şikayetçi oldum iki problem vardı. Birisi güldüğümde çok fazla düşüyor olması. Birisi de burnumun şu kısmındaki kemer. Bu benim kendi kanalımda çekmiş olduğum videolarda çok fazla problem olmuyor.” Çünkü ben kendi kanalımda bu görüntülere hiçbir zaman yer vermiyordum. Fakat benim için problem şurada başlıyordu. Başka kanallara konuk olduğumda veya bir reklam çekimine katıldığımda acaba beni doğru açılan mı çekiyorlar, nasıl gözüküyorum diye düşüncelere hapsolmaktan anda kalamıyorum. Mart ayında bir hastalık ortaya çıktı ve herkes bir anda hiç durmadığı kadar durmak zorunda kaldı. Benim de o dönemde çok fazla boş vaktim olduğu için evde tek başıma kaldım. Hem kendi hayatımı hakkında hem de kendim hakkında düşünmeye çok fazla fırsatım oldu. Kendine şunu dedim, ‘Meryem sen daha çok gençsin 25 yaşındasın bu konunun çözümü gerçekten çok basit. Neden hayatını bu kadar zorlaştırıyorsun ki?’ Gerçekten artık ameliyat olmaya hazırdım.”

Meryem Can Kac Yasinda 6

Meryem Can Soyadı Nedir?

Bazı takipçileri Meryem Can’ın soyadını gizlediğini düşünüyor. Ancak “Can” fenomenin soyadı.

Meryem Can yaklaşık iki yıl önce TikTok’ta bu konuyu tiye aldığı bir video paylaştı, “Her senin soyadın ne, soyadını neden gizliyorsun dediklerinde ömrüme 5 dakika ekleniyor olsaydı” mesajıyla paylaştığı videoya I’m gonna live forever (Sonsuza kadar yaşayacağım) sözlerinin yer aldığı bir şarkıyı ekledi.

Türkiye’nin en popüler Youtuber’larından biri olan Meryem Can hakkında merak edilenleri sizler için yanıtladık.