SPOR

Mourinho'dan Union Saint-Gilloise maçında sürpriz 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Union Saint-Gilloise maçının 11'inde Galatasaray derbisinden beş futbolcuyu değiştirdi.

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Union Saint-Gilloise'yı konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, sürpriz bir 11 sahaya sürdü.

Hafta sonu oynanan Galatasaray maçında alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrası rotasyona giden Jose Mourinho, Union Saint-Gilloise karşısında derbi 11'inden 5 futbolcuyu kesti.

Mourinho, derbiye 11'de başlayan Alexander Djiku, İsmail Köybaşı, Dusan adic,Allan Saint-Maximin ve Edin Djeko'ya şans vermedi. Portekizli çalıştırıcı, bu isimlerin yerine Rodrigo Becao, Sofyan Amrabat, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder ve Youssef En-Nesyri'ye ilk 11'de görev verdi. 

Jose Mourinho, maç öncesi yaptığı rotasyon ile ilgili açıklamasında "Temel olarak önde oynayan 3 oyuncuyu değiştirdik. Ayrıca Becao-Djiku ve İsmail-Amrabat değişikliklerini yaptık. Cengiz, İrfan Can ve En-Nesyri bize farklı bir kimlik katabilir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat, sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı.